![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
'Morning, angels (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
Ce fac fetele ? Ce face Laur ? Pe mine m-ati uitat, si eu fac parte din clubul celor home alone (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , dar mie nu-mi place situatia asta de nici o culoare, in general nu suport singuratatea. Sunt putin cam ocupata in perioada asta, si-o sa tot cam fiu ocupata o perioada, pen' c-am inceput un curs si am serile full. Oana, sanatate finutului si un pupic dulce (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , de fapt doi, unul si pentru tine. Las' ca trece ea si perioada asta. Si eu, de-abia astept sa vina vacanta de vara, sa terminam cu teme, compuneri, pregatire la engleza, grafica si multe multe altele... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ce matinala esti, Silvia! Si eu la fel, vorba lui Pink, mereu intru la ore nepotrivite, cand nu e nimeni in jur sa schimbe o vorba cu mine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mie nu mi se pare ca sunt singura, doar single, if it makes sense (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Pink, pune-ne o poza cu pantofiorii! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Pe mine Zara m-a cam dezamagit de cand mi-am luat acum cateva luni o fusta scurta, foarte draguta, dar care a inceput sa se largeasca in ultimul hal!! Am si stramtat-o dar a continuat sa se largeasca si asa! (IMG:style_emoticons/default/fool.gif) Iar de la Mango, oricat de mult mi-a placea, mi se pare ca se decoloreaza hainele la spalat, desi le bag doar la 30 de grade si cu detergent delicat (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Neata.
Ieri mi-a spus educatoarea baietilor ca la sfarsit le da un premiu (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Am crezut ca glumeste. Premiu pentru ca sunt deosebiti si cuminti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Stiu sigur ca-s deosebiti, dar cuminti...parca nu eram sigura ca vorbeste de baietii mei (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) A zis ca se tin numai dupa ea, participa la toate activitatile, dar nu lasa pe nimeni altcineva sa le schimbe pemparsul si sa-i puna la culcare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si-au gasit mama de schimb (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Laura merge azi la teatru si e foarte fericita . Sunt multumita ca s-au integrat si ca nu plang dimineata cand se trezesc. Am nevoie de spor in ce mi-am propus, parca toate le fac ca un melc...nu-s multumita. Spor si voua in toate si o zi placuta. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Neatza Neatza!In sfarsit s-a ingaduit si soarele asta de noi sa mai apara si el pe bolta cereasca ca m-am saturat de ploaie ca de mere padurete!Salutari Sylvia si bine ai venit in clubul nostru!Eu sunt antifanul singuratatii,prefer sa-mi fac de treaba de sa nu mai stiu ce e cu mine dar nici sa incep o relatie doar de dragul de a o incepe!
Oana,harnicutza ca de obicei,bravo!Salutarile mele merg si catre:Diana,Corina,Albinutza,Kryssulet,,Rody,Charlie,Teo,Julsko si desigur Book,va urez o zi cat mai frumoasa si aveti grija de voi!Sa fiti iubite! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Hello! Si eu sunt in picioare de la 8 dar am tot robotit pe la trusa, am curatat pensule, le-am dus la sterilizat la salon, etc. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Acum vreau sa ma duc la farmacie sa-mi iau un calmant puternic sa ma lase durerile si usturimile si sa plec la studio. Oana, ce misto cu premiul dat de educatoare. Asa ii motiveaza sa fie ascultatori. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cindy, o sa pun poza dar nu stiu cum sa fac sa o descarc ca nu am cablu de date la telefon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) SUnt cei din vitrina de la Unirea bej. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Laur, mi-ar placea sa nu mai fiu asa harnicuta si sa lenevesc o zi intreaga, dar nu se poate.
In luna iulie plec in Italia pentru 2 luni, la munca desigur. In nord, in Portdenone. Trebuie sa-mi iau toate examenele si sunt stresata. Voi ce faceti? |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Ei dar vom fi foarte aproape,pe o distanta de 115 km,cam asta ar fi distanta dintre Padova si Pordenone cine stie poate ne auzim la un telefon!O zi frumoasa Oana si mai gaseste si jumatate de ora pentru sufletelul tau,sa mai leneveasca,eu zic ca merita!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Ce-mi place mie de tine ca tragi de noi si ne pomenesti pe toate (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Pink ... Tu pictezi? Daca da am si io cam 1000 de intrebari (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Teo .. gasit inspiratie la piata , se vinde cu kilu (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) Oana wow felicitari pt copii cuminti , sa ramana asa pana sunt mari (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Laur scumpule o zi minunata si tie! Ce bine semeni cu un niste buni preteni de a mei .. Cat despre singuratate , io zic ca sa va bucurati de solitudine.. grr nu merge edit |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Buna ziua! Ce faceti fetelor si Laur? Eu am o veste ''minunata'' (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ! Mi-am dat demisia (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ! Nu va ganditi ca m-am certat cu sefii ca nu-i asa! Am spus ce am avut de spus, mi-am dat demisia, mi s-au dat banii pe cat am muncit si am plecat lasandu-mi loc de buna ziua. Au fost niste chestii...care nu mi-au placut (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) ! Asta e viata...acum sunt iar in cautari (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) !
Voi ce faceti? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th May 2025 - 11:53 PM |
|