IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 85 86 87 88 89 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XXXV - eLady`s hot spot, Discutii intre noi
laur claudiu
post May 12 2010, 05:14 PM
Post #861

Obsedat

Group: Dependent
From: Undeva in tara lui Dante...
Member No.: 8,005

Teo multumesc frumos pentru compliment!Sincer am avut mari retineri de a ma inscrie pe acest forum si in al doilea rand de a posta,pana la urma e un forum de femei iar multe minti minunate ca sa nu jignesc,au parerea ca daca vad un barbat si mai e si comunicativ inseamna ca are alta orientare sau nu stiu ce afirmatii.Nu am ce replica pentru ca nu simt nevoia,insa m-am saturat de conceptia ca daca un barbat e frumos si mai e si comunicativ pe deasupra ori e gay,ori e insurat,ori e mort,ma bucur ca nu fac parte din nici o categorie!Pur si simplu sunt un om extrem de comunicativ,pentru mine exista prietenie intr un barbat si o femeie,si barbatul se poate ingriji,si barbatul poate gati nu neaparat sa scuipe seminte si sa-si bata sotia,si un barbat poate avea grija de un copil,si un barbat poate iubi si plange,pana la urma suntem fiinte umane!
Corina ce sa zic,capul sus ca esti femeie desteapta si un pas inapoi azi,doi pasi inainte maine ptr.progres!Kryss ce ai rezolvat la medic?Ai grija de tine,tine tratamentul cu sfintenie,cu sanatatea nu e de joaca!
Am incercat sa pun video in loc de link la muzica insa nu merge desi am urmat pas cu pas ce a scris Diana la topicul de it si tehnica!
Ma relaxez cu o felie de chec pufos,tocmai ce l-am facut,mai citesc un pic si ma apuc de niste cartofi gratinati la cuptor cu bacon!
O seara placuta!

This post has been edited by laur claudiu: May 12 2010, 05:18 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
kryss_10
post May 12 2010, 05:42 PM
Post #862

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: The moon
Member No.: 6,083

Laur, scumpule... la clinica imi fac niste analize la sange, ecografie, urmeaza la endocrinologie.... tratamentul apoi in functie de ce iese (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) O sa-l tin cu strictete pentru ca nu e pentru prima data cand urmez un tratament. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Multumesc ca iti faci griji pentru mine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Globetrotter
post May 12 2010, 07:00 PM
Post #863

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Buna seara, copii! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Laur, si eu cred in prietenie intre barbati si femei, atata vreme cat nu exista atractie intre cele doua persoane. (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) Dar oricum bine zici tu acolo, imi plac barbatii cu capul pe umeri si gandire sanatoasa! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
In legatura cu videoclipurile, sub ele este un buton EMBED, apesi pe el si copiezi codul, il muti in postare si-apoi selectezi HTML On- Raw Line....
Mie imi e o foame... (IMG:style_emoticons/default/doh.gif) Incat doar gandul la chec pufos ma face sa balesc...
Corina, lasa ca nu-i nimic, tot raul e spre bine! Sigur o sa gasesti ceva mai ok! (IMG:style_emoticons/default/yes.gif)
Julsko, Pink picteaza... pe fata. Adica e make-up artist. (IMG:style_emoticons/default/in_love.gif)
Teo, eu cand n-am nimic de spus o dau in mintea copiilor si spun prostii. (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) Sper sa te inspiram totusi sa iesi din starea asta! (IMG:style_emoticons/default/hideingbhindcurtian.gif)
Oana, ce draguta e educatoarea baieteilor, si ei niste scumpi!!! (IMG:style_emoticons/default/winner_first_h4h.gif) Numele fetitei tale e si numele meu (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) , imi place la nebunie, cum l-ai ales?
Kryss, succes cu analizele, sa iasa cat mai bine!
In legatura cu singuratatea, ce n-as da sa mai am si eu o luna- doua singurica si zburdalnica, oooffff.... Ce-as mai sari din floare-n floare. (IMG:style_emoticons/default/w000t.gif) Asa ca bucurati-va de perioada "libera" ca de aer!

+Quote Post
Corina
post May 12 2010, 07:01 PM
Post #864

Incurabil

Group: Obsedat
From: Tulcea
Member No.: 7,788

Multumesc mult Laur! Esti un dragut ca de obicei (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
Kryss sa ne zici cum ti-au iesit analizele!
Pupici la toate (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , dar vad ca Diana nu prea mai intra, stie cineva ceva de ea? Ultima oara scria ca e Ara bolnavioara. Diana pe unde esti?

+Quote Post
albinuza
post May 12 2010, 07:18 PM
Post #865

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna seara! Di, spunea ca nu are net la munca. Si cum cea mai mare parte a timpului e acolo...
Eu ma uit la stiri si imi vine sa ma dau cu capul de pereti cand vad cata prostie exista la noi in tara. Cum draq toti au iesit din criza, mai mult sau mai putin, fara masuri din astea drastice??
Eu nu stiu ce o sa mananc. Am dormit ca un rahat aseara, si sunt rupta de oboseala.
Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
kryss_10
post May 12 2010, 07:19 PM
Post #866

Incurabil

Book, Corina (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Pink, stii cumva daca prin Otopeni este vreun laborator foto. Vreau sa scot o poza de pe stick sau telefon si voiam sa stiu daca este in Otopeni.

+Quote Post
Bia
post May 12 2010, 07:54 PM
Post #867

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Kryss, nu e laborator dar se ocupa cineva sa le duca si sa le scoata pe hartie foto. Mi se pare ca e pe langa scoala fotograful ala. Inainte era pe 23 pe langa Sisu.
Jul, nu pictez, machiez! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Eu am avut o zi cacacioasa rau. Am facut temperatura mare de la cistita. Am plecat asa totusi la studio si cand am ajuns acolo nu era nici dracu. Se anulase sedinta foto si evident ca eu, make-up -ul, nu am fost anuntata. Tremuram de frig cand am ajuns acolo, cu un hanorac gros pe mine si cu 30 de grade afara. Am inceput sa plang instant cand am sunat pe fotograf si mi-a zis ca s-a anulat si ca el credea ca m-a anuntat tipa de la par. Am sunat-o pe ea si a zis ca a avut treaba si ca a uitat sa ma anunte si ca ramane vineri la aceeasi ora. Am tras de 15 kg de trusa plus niste piese de garderoba, siraguri de fulgi, si toate cele si imi uitasem si portofelul acasa. Abia ma puteam tine pe picioare de frig si usturime si am plans in hohote pana acasa tot drumul (prin 3 autobuze si fara bilet) de se uita toata lumea la mine ca la o nebuna.

This post has been edited by Pink Lemonade: May 12 2010, 07:56 PM

+Quote Post
kryss_10
post May 12 2010, 08:25 PM
Post #868

Incurabil

Ok, Pink. Multumesc. O sa caut maine. Te pup si ai grija de tine.Fa niste bai de aburi cu plante si stai in pat. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Teocris
post May 12 2010, 08:30 PM
Post #869

V.I.P.

From: Sibiu
Member No.: 2,591

Laur, tare-mi place cum vorbesti. Bravo! Foarte putini pe lumea asta ca tine.
Corinuca mama, daca n-a fost sa fie... Va fi ma bine data viitoare (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Pink tare rau imi pare ca ai avut asa o zi de proasta. Iei tratament pentru cistita? Sper ca nu suferi si astepti sa treaca de la sine. Ai grija de tine draga mea ca nimeni nu are in locul tau (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Albi, baga un fil alb negru sa vezi ce te relaxezi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Recomand Confession of a shopaholic. Am ras cu lacrimi (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Book la mine e mai greu, pentru ca sunt o baba acra si ramolita. Cand o sa cresc mare vreau sa fiu mai vorbareata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Juls la mine te-ai gandit cand ai cumparat de la piata? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Kryss (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

+Quote Post
kryss_10
post May 12 2010, 08:35 PM
Post #870

Incurabil

Teo (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) esti o dulce si nu mai spune ca esti baba acra si ramolita (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nu e asa!
Corina, mergem inainte! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

99 Pages V  « < 85 86 87 88 89 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 25th May 2025 - 11:02 PM