IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 86 87 88 89 90 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XXXV - eLady`s hot spot, Discutii intre noi
Bia
post May 12 2010, 08:46 PM
Post #871

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Da. Iau Nolicin, No-Spa, Rowatinex, Flamexin. Am luat si aspirina azi. Acum vad ca m-a alsat febra. Cistita mea e cauzata de o bacterie care se transmite de la constipatie/diaree in tractul urinar. De aici si febra si infectia. Nu am mai tinut dieta si nu am mai iesit 4 zile. In astea 4 zile mi-a aparut cistita. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Merci Teo! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
laur claudiu
post May 13 2010, 12:31 AM
Post #872

Obsedat

Group: Dependent
From: Undeva in tara lui Dante...
Member No.: 8,005

Pink,insanatosire grabnica!Somn pufos eladies! (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif)

+Quote Post
Oana
post May 13 2010, 05:36 AM
Post #873

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Iasi
Member No.: 5,191

Neata.
Ieri am citit tot ce ati scris, dar n-am mai raspuns si eu asa cum se cuvenea. Am avut o zi aiurea, ceva in genul lui Pink.
Am plecat la tribunal, sa-mi ajut o prietena cu o problema. In drum spre tribunal, era sa asist la un accident urat. Prietena era tare necajita, avea fetita de 5 ani cu ea si pur si simplu a traversat strada fara sa vada ca vine o masina. Cred ca am tipat cel mai tare din viata mea.
Problema era ca soferita nici nu se sinchisea sa opreasca. Mi s-a facut rau in strada, am crezut ca lesin de spaima. Apoi m-am dus sa-mi aduc copiii si cand am coborat din tramvai, am vazut un om in toata firea, un barbat la vre-o 35-40 de ani, care s-a impiedicat de ceva aiurea (nu stiu sa explic la ora asta prea bine) un damb, o ridicatura din sosea, care nu avea ce sa caute acolo. A cazut omul in fata masinii, pana s-a ridicat saracul, s-a format un adevarat sir de masini.
Imediat dupa asta, cum mergeam spre casa cu copiii de mana, a aparut o femeie nebuna, cu un halat pe ea .care era descheiat in fata si i se vedea lenjeria intima. Problema a fost cand a inceput sa tipe dupa copii(ai mei) ca i-au mancat viata si ca ii omoara.
A inceput sa arunce cu bucati de paine dupa noi si sa tipe ca din gura de sarpe. M-am speriat fffffffoarte tare. Am inceput sa alerg cu copiii de mana si m-am panicat ingrozitor. Mi-au trecut prin cap cele mai groaznice inchipuiri. Spraiul paralizant nu-l aveam la mine, aveam o fusta stramta pe mine si tocuri si nu cred ca reuseam sa imi apar copiii...asta m-a ingrozit. Din atatia oameni care stateau si se uitau, nici unul nu a reactionat. Ce sa mai zic...ma bucur ca a trecut ziua de ieri.
Mi-am adus aminte ca am fost atacata de un nebun chiar pe langa spitalul Socola. Ala sarise gardul si venise direct la mine cu o privire stranie. Tin minte ca m-am batut numai cu picioarele cu el (reusesc sa inalt piciorul destul de sus (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) si in juma' de minut, deja erau cativa baieti de peste strada, de la o spalatorie de masini care au sarit in ajutor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Aveti grija de voi si va doresc multa sanatate si o zi linistita. V-am pupat.

+Quote Post
kryss_10
post May 13 2010, 07:56 AM
Post #874

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: The moon
Member No.: 6,083

Buna dimineata! Eu azi mai toata ziua plec vin iar plec si vin (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tot asa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Oana imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat.Ai grija de tine. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Laur, ce mai faci? Si eu am poftit ieri la checul tau pufos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Teocris
post May 13 2010, 08:23 AM
Post #875

V.I.P.

From: Sibiu
Member No.: 2,591

Oana joci intr-un film cumva? ce povestesti tu acolo e de domeniul fantasticului. Toate s-au intamplat intr-o singura zi? Saraca de tine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) S-or fi aliniat planetele (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Kryss, stiu eu mai bine ca asa sunt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Lasa ca avem si oameni comunicativi si optimisti (tu, Laur, Book...) care nu ne lasa sa ne afundam prea adanc in negura noastra acra. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Va urez o zi frumoasa si fara probleme!
Dianaaaaaaaaa tu mai traiesti?

+Quote Post
Bia
post May 13 2010, 08:39 AM
Post #876

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Buna!
Eu m-am trezit cam fortat (ai mei cu gurile lor mari).
Merci, Laur!
De Diana mi-e dor si mie.

+Quote Post
Corina
post May 13 2010, 08:47 AM
Post #877

Incurabil

Group: Obsedat
From: Tulcea
Member No.: 7,788

Buna dimineata! Am o stare naspa...nu prea am dormit azi-noapte. Aseara m-am certat si cu domnu'...nu am chef de nimic!
Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
Vad ca Diana nu a aparut!

+Quote Post
Diana.
post May 13 2010, 09:04 AM
Post #878

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Neata! Aici sint. Si eu ma simt de rahat. :|

+Quote Post
laur claudiu
post May 13 2010, 09:16 AM
Post #879

Obsedat

Group: Dependent
From: Undeva in tara lui Dante...
Member No.: 8,005

Neatza!Maica zici,ca m-a calcat trenul,am cateva nopti de cand dorm ca valiza in gara si ma trezesc de ma doare si carnea pe mine,ma mir cum de reusesc si nu dau foc la espresso!
Mama lui de internet!Diana nu ne parasi,de cateva zile parca lipseste ceva la acest forum,sper ca problemele de sanatate ale Arei sa se rezolve si sa intri mai des,te-a suparat cineva?ca parca nu-mi explic lipsa ta!
Kryss,cum sa nu-mi fac griji pentru tine,aici pe forum suntem o mare familie,o mana de prieteni virtuali si la asa fata scumpica ca tine nici nu se mai pune problema (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Teo esti fenomenala si mie imi place cum gandesti,esti o femeie in adevaratul sens al cuvantului,respect!apropo frumos blog.Am o pritena din Medias,mama ei e de origine saseasca si face niste prajituri,yam yam!
Corina (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) sa treaca starea naspa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ,vrem foto cu kuky,ne-ai cam uitat dar ai avut motiv:scarbiciul!
Oana,raman la ideele mele,mai respira si tu un pic si fa-ti timp si pt.tine jumatate de ora ca nu mai moare nimeni,ce naiba,parca esti bagata in priza la 220 (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Albinutza mereu haioasa,sa nu te schimbi!Book mereu verticala si coerenta!Sylvia si Charlie doua scumpe!Pink sa speram ca-ti va reveni zambetul pe buze cat mai curand,mama ei de problema!
Va las,ca vad ca ma intind la vorba nu gluma,la treaba cu mine!O zi frumoasa!Aveti grija de voi!

+Quote Post
Teocris
post May 13 2010, 09:22 AM
Post #880

V.I.P.

From: Sibiu
Member No.: 2,591

Nu va dau voie sa va simtiti naspa (IMG:style_emoticons/default/horse.gif)
Ia mai bine luti de beti o cafeluta si ascultati o melodie aducatoare de zambete (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

(IMG:http://i287.photobucket.com/albums/ll150/teocris7/dragut/coffee-boat.jpg)

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/RQa7SvVCdZk&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/RQa7SvVCdZk&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

+Quote Post

99 Pages V  « < 86 87 88 89 90 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 26th May 2025 - 05:23 AM