IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 87 88 89 90 91 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XXXV - eLady`s hot spot, Discutii intre noi
laur claudiu
post May 13 2010, 09:41 AM
Post #881

Obsedat

Group: Dependent
From: Undeva in tara lui Dante...
Member No.: 8,005

Ohh yeaaa!Muzica e antrenanta si-mi aduce aminte de niste faze... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) de mai beau o cafea m-am dus cu roatele in sus,si asa beau cu stacanele,fara zahar,inca una si ma duc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Teo mi-ai rapit un ditamai zambet...

Rodddy,te-am ochit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) !Salutari!Ce mai faci?
Go to the top of the page

+Quote Post
kryss_10
post May 13 2010, 10:13 AM
Post #882

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: The moon
Member No.: 6,083

Ce dragut esti, Laur! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Diana.
post May 13 2010, 10:23 AM
Post #883

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Eu sint plina de nervi: stiam ca am ciorapi. Si intr-adevar, am: 21 perechi de ciorapi plasa, cu sau fara dunga si de-aia cu adeziv. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Bun, si daca eu nu sint azi intr-o dispoztie curve-ole, ce ma fac?! Intr-un final, am pus pe mine unii de 50 den, ca de-astia mai aeam 3 perechi si inca 7 de 120 den, care-s grosi-grosi... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Oana
post May 13 2010, 10:25 AM
Post #884

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Iasi
Member No.: 5,191

Eu m-am intors acasa si ma pregatesc sa fug la alte treburi prin oras.
Teo, eu joc in filmul vietii cu bune si rele. Stau intr-o zona periferica si nu-i departe de Socola (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nebuni liberi sunt cu droaia, fara sa fi scapat din spital.
Am crezut ca ieri a fost marti... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Am trecut cu bine de toate. Oricum voi cere permisiunea sa-mi fac si eu un jurnal in care sa-mi arunc frustrarile, necazurile, gandurile etc
Tu nu stiai ca eu sunt mai emo din fire? Asta sunt Teo. Acum is fericita, acum ma lovesc de probleme, le rezolv si merg inainte. Totusi cred ca-s un fel de emo-optimista (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Laur, parul meu arata ca bagat in priza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hai ca m-ati distrat azi!
Programul meu din ultimele zile e cam straniu, apar tot felul de lucruri de rezolvat si trebuie sa fug int toate partile orasului, revin acasa, fac o parte din treburi, apoi aduc copiii si ma linistesc.
Diana, ce mai faci? Nu stiu de ce am si eu senzatia ca te-a suparat cineva...sper ca nu sunt eu cu intamplarile mele aiurite, care dau uneori o stare aiurea celorlati. Daca e asa...tin sa-mi cer scuze si promit sa-mi tin gura.

+Quote Post
Corina
post May 13 2010, 10:40 AM
Post #885

Incurabil

Group: Obsedat
From: Tulcea
Member No.: 7,788

Sa fiu a naibii daca mi-a trecut starea naspa (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ...vreau sa mananc ceva, dar nu stiu ce, sa dorm dar nu pot...nu am avut de mult timp o asemenea stare. Simt un nod in stomac (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ! Kukyneata a simtit o catelusa in calduri, de pe la vecini, ma streseaza si el...miroase toate lucrurile din casa si se tine numai dupa mine!

+Quote Post
Globetrotter
post May 13 2010, 10:46 AM
Post #886

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Neata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Oana (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) , ce aiurea... Groaznic cand ai cate-o zi de-asta. Sigur ca poti sa faci un jurnal! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Diana, ce de ciorapi ai. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Teo, mersi de cafea. Melodia imi place de mor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Imi place ca voi ma vedeti optimista si verticala (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , ca eu ma vad pesimista si nehotarata. (IMG:style_emoticons/default/doh.gif) Si mai e si vremea asta azi...
O zi cat mai placta tuturor!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss_girl.gif)
Corina eu cand am fost in excursie, in ultimele zile m-am imbolnavit putin, eram obosita moarta dar nu puteam sa dorm, imi era foame dar nu puteam sa mananc... foarte aiurea. Dar ne trece noua! (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)

This post has been edited by Book: May 13 2010, 10:48 AM

+Quote Post
Corina
post May 13 2010, 10:50 AM
Post #887

Incurabil

Nu stiam de ce merge netu' asa de bine...si in sfarsit am vazut ca au bagat 3G-ul si in zona in care locuiesc eu (IMG:style_emoticons/default/322.gif) !

+Quote Post
Teocris
post May 13 2010, 10:56 AM
Post #888

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Dedicatie pentru Corina si Diana sa iasa din starea de cacao

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/G9KZWzsoWZ8&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/G9KZWzsoWZ8&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Azi sunt DJ. Asa ca veti primi toate/toti cate-o melodie cu dedicatie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Diana, si aia cu plasa ce-aveau de nu i-ai luat (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ?

+Quote Post
laur claudiu
post May 13 2010, 11:01 AM
Post #889

Obsedat

Group: Dependent
From: Undeva in tara lui Dante...
Member No.: 8,005

Corina (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) m-am molipsit,cred,ca de la tine,umblu mai ceva ca o curca beata,vreau sa fac ceva si ma uit ca bou la poarta noua,ma uit in frigider de parca as vedea Star Trek,numai cafea intra in mine si asa mai poftesc la o tigarusa,ma jur ca n-am pus gura pe nicotina de trei zile,deja am economisit 15 euro... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Book priveste si tu partea plina a paharului,eu nu stiu cum reusesc si crede-ma ca trec printr-o criza existentiala,procese,viata personala,intr-un cuvant is un haos dar rad ca nebunul si dau inainte ce naiba doar n-au intrat zilele in sac,trec eu si de asta,ma fac eu mare lasa... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Teo vezi sa nu ma sari la dedicatie... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Corina
post May 13 2010, 11:22 AM
Post #890

Incurabil

Laur, omule nu te molipsi de la mine (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ! Eu mi-am pus un pahar de bere poate-mi mai trece starea naspa. Multam de dedicatie Teo (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , multam si Laur (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! Book...multi pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! Diana, ce face Ara?
Ma bate si pe mine gandu' de un jurnal...Doamne cat as avea de scris...dar parca am o retinere la gandul ca tot poporul poate citi despre mine (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) !

+Quote Post

99 Pages V  « < 87 88 89 90 91 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 26th May 2025 - 04:35 AM