IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Hot Bar & Lounge XXXV - eLady`s hot spot, Discutii intre noi
Rody
post Mar 16 2010, 01:47 PM
Post #1

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 7,318

Bune fetelor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Kryss, gandeste-te bine si pune in balanta lucrurile care te fac fericita alaturi de el cu lucrurile care te fac suparata, nervoasa si alte cele. Tot ce conteaza la urma urmei esti tu si sa fii tu fericita in primul rand.
Eu merg imediat la scoala si aici ninge foarte tare. Oribil!
Va pup!
Go to the top of the page

+Quote Post
99 Pages V  « < 88 89 90 91 92 > »   
Start new topic
Replies (890 - 899)
laur claudiu
post May 13 2010, 11:30 AM
Post #891

Obsedat

Group: Dependent
From: Undeva in tara lui Dante...
Member No.: 8,005

Corina m-ai luat prin outside (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ,n-am bere in casa,am doar Martini ca la noi se bea ca aperitiv,las ca azvarl trei masline verzi si o umbrelutza,ma instalez comod in terasa si iau o repriza de soare,ciuda ciuda! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

This post has been edited by laur claudiu: May 13 2010, 11:41 AM

+Quote Post
Teocris
post May 13 2010, 11:30 AM
Post #892

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Deci si tu vrei sa te faci mare? Credeam ca numai eu am astfel de aspiratii inalte si greu de atins (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Cum sa te uit cu dedicatia? Tu esti "toti" dupa "toate/"
Iaca si dedicatia pentru tine

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/zALiyJ02k_Y&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/zALiyJ02k_Y&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

A se asculta la maxim, sa simti basul in plamani (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

Corina, e dovedit stiintific: berea face bine la moral cazut si stari naspa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
laur claudiu
post May 13 2010, 11:40 AM
Post #893

Obsedat

ohh yeaaa,jesus loves me!Teooo m-ai imbolnavit... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) super melodia,beat-ul e no comment!Rad ca nebunul,am prins o energie de iepuras duracell... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
La faza cu aspiratiile m-ai nimerit,pestisorul si cele trei dorinte e minciuna,eu am nevoie de un acvariu plin ochi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Teocris
post May 13 2010, 11:46 AM
Post #894

V.I.P.

Unu e gata, mai am fetele sa le fac sa rada (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Neaparat sa asculti melodia la maxim, eventual in ceva mai multe boxe (5.1 sau 7.1) sa vezi senzatie (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post
Corina
post May 13 2010, 11:50 AM
Post #895

Incurabil

Group: Obsedat
From: Tulcea
Member No.: 7,788

Mai...cat va iubesc eu pe voi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! Incerc si io sa intru in depresie dar nu pot cu voi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ! Teo, tu ai dreptate cu berea, deja incep sa ma simt minunat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si abia e primul pahar...Laur, masline verzi nu am, terasa am, am si martini...dar prefer sa raman pe bere ca daca beau si un martini ma fac manga (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) !

+Quote Post
Teocris
post May 13 2010, 11:53 AM
Post #896

V.I.P.

Doi sunt gata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Oana, e randul tau acum

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/g2XLuWGjaeo&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/g2XLuWGjaeo&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

+Quote Post
laur claudiu
post May 13 2010, 11:58 AM
Post #897

Obsedat

Pai acum umblu la sistemul surround cu cablurile dupa mine,vreau sa surzesc macar cinci minute pana nu vin carabinierii si-mi bat la usa,ca aici nu e ca in Romania sa-mi dau magaoaia la maxim,aici in surdina desi am vecini super de gasca!
Vai de capul meu e amiaza si eu n-am produs nik,sanatatile mele,imi pare rau ca tre sa va las da ma duc sa bag de un expresso sa-mi explodeze creierii complet si poate fac si eu ceva productiv ca pana acum am ras cu voi da in mare frecasi menta,o zi buna sau ce a mai ramas din ea!

Corina te omor,ma imbrac si ma duc la market mama ei de bere,frate ce salivez,bravo m-am dus la vale de tot,acum mai am si pofte... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ,efectiv imi ploua in gura,o vreau rece si neaparat bruna... (IMG:style_emoticons/default/rain.gif)
Nici eu nu combin de regula gradele ca si asa am ochelari de vedere,vrei sa numai vad nici cu astia... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Teocris
post May 13 2010, 11:59 AM
Post #898

V.I.P.

Asa, acum da vina pe noi ca nu a lucrat el nimic (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) Pai treaba-i asta?
In loc sa te plangi, mai bine produ ceva pe ziua de azi, sa nu treaca in van (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) De fapt ai produs ceva: o surzire temporara si o burta de ras (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif)

+Quote Post
Corina
post May 13 2010, 12:09 PM
Post #899

Incurabil

Group: Obsedat
From: Tulcea
Member No.: 7,788

Laur ...berea fara tigara e de cacao...asa ca io bag si tigari (IMG:style_emoticons/default/322.gif) ! Mai Teo, cat de draguta esti tu ca incerci sa ne scoti din starea asta (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !

Laur, ai plecat dupa bere sau ai plecat sa produci ceva (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ?

+Quote Post
Rody
post May 13 2010, 12:17 PM
Post #900

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 7,318

OOO Corina mi-ai facut pofta. Hop si eu zbor la o tigara. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .

PS: Acuma am citit ca m-ai ochit Laur. Hm...repede le vezi tu pe toate (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Apropo...si eu ras aici citind ce ati mai scris. E destul de tare sa vezi si momente mai spontane asa si nu doar vechile rapoarte despre activitatile fiecaruia. Pe aici se pot face si prietenii frumoase.
La urma urmei, o fi un forum asta, dar noi suntem fiinte umane care il alcatuim si il compunem...(eu mai putin (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )...

+Quote Post

99 Pages V  « < 88 89 90 91 92 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th October 2025 - 06:54 PM