![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Corina m-ai luat prin outside (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ,n-am bere in casa,am doar Martini ca la noi se bea ca aperitiv,las ca azvarl trei masline verzi si o umbrelutza,ma instalez comod in terasa si iau o repriza de soare,ciuda ciuda! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
This post has been edited by laur claudiu: May 13 2010, 11:41 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Deci si tu vrei sa te faci mare? Credeam ca numai eu am astfel de aspiratii inalte si greu de atins (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Cum sa te uit cu dedicatia? Tu esti "toti" dupa "toate/" Iaca si dedicatia pentru tine <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/zALiyJ02k_Y&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/zALiyJ02k_Y&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object> A se asculta la maxim, sa simti basul in plamani (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Corina, e dovedit stiintific: berea face bine la moral cazut si stari naspa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
ohh yeaaa,jesus loves me!Teooo m-ai imbolnavit... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) super melodia,beat-ul e no comment!Rad ca nebunul,am prins o energie de iepuras duracell... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
La faza cu aspiratiile m-ai nimerit,pestisorul si cele trei dorinte e minciuna,eu am nevoie de un acvariu plin ochi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Unu e gata, mai am fetele sa le fac sa rada (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Neaparat sa asculti melodia la maxim, eventual in ceva mai multe boxe (5.1 sau 7.1) sa vezi senzatie (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Mai...cat va iubesc eu pe voi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! Incerc si io sa intru in depresie dar nu pot cu voi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ! Teo, tu ai dreptate cu berea, deja incep sa ma simt minunat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si abia e primul pahar...Laur, masline verzi nu am, terasa am, am si martini...dar prefer sa raman pe bere ca daca beau si un martini ma fac manga (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) !
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Doi sunt gata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Oana, e randul tau acum <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/g2XLuWGjaeo&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/g2XLuWGjaeo&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object> |
|
|
![]()
|
|
Pai acum umblu la sistemul surround cu cablurile dupa mine,vreau sa surzesc macar cinci minute pana nu vin carabinierii si-mi bat la usa,ca aici nu e ca in Romania sa-mi dau magaoaia la maxim,aici in surdina desi am vecini super de gasca!
Vai de capul meu e amiaza si eu n-am produs nik,sanatatile mele,imi pare rau ca tre sa va las da ma duc sa bag de un expresso sa-mi explodeze creierii complet si poate fac si eu ceva productiv ca pana acum am ras cu voi da in mare frecasi menta,o zi buna sau ce a mai ramas din ea! Corina te omor,ma imbrac si ma duc la market mama ei de bere,frate ce salivez,bravo m-am dus la vale de tot,acum mai am si pofte... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ,efectiv imi ploua in gura,o vreau rece si neaparat bruna... (IMG:style_emoticons/default/rain.gif) Nici eu nu combin de regula gradele ca si asa am ochelari de vedere,vrei sa numai vad nici cu astia... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Asa, acum da vina pe noi ca nu a lucrat el nimic (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) Pai treaba-i asta?
In loc sa te plangi, mai bine produ ceva pe ziua de azi, sa nu treaca in van (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) De fapt ai produs ceva: o surzire temporara si o burta de ras (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Laur ...berea fara tigara e de cacao...asa ca io bag si tigari (IMG:style_emoticons/default/322.gif) ! Mai Teo, cat de draguta esti tu ca incerci sa ne scoti din starea asta (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
Laur, ai plecat dupa bere sau ai plecat sa produci ceva (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
OOO Corina mi-ai facut pofta. Hop si eu zbor la o tigara. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
PS: Acuma am citit ca m-ai ochit Laur. Hm...repede le vezi tu pe toate (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Apropo...si eu ras aici citind ce ati mai scris. E destul de tare sa vezi si momente mai spontane asa si nu doar vechile rapoarte despre activitatile fiecaruia. Pe aici se pot face si prietenii frumoase. La urma urmei, o fi un forum asta, dar noi suntem fiinte umane care il alcatuim si il compunem...(eu mai putin (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th May 2025 - 09:43 PM |
|