![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Corina tocmai am bagat berea la rece ca aici nu o gasesc decat pe raft si nu la frigider,dar imi iau eu revansa!
Rody,esti de gasca numai ca intri mai greu si nu ne sincronizam sa fim toti,suntem ca o gasca de prieteni virtuali! Teo sa ai o zi cat mai frumoasa,azi m-ai inveselit nu gluma!Corina de sughitzi eu te pomenesc! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna ziua! Am papat cozonacel si pasca. Am stat aseara cu mami si am facut pana la 2 noaptea. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar din seara asta incep Mont din nou... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Si eu am o stare de neliniste. Astia care mi-au anulat sedinta foto ieri si nu au anuntat vor sa o puna maine. De fapt au pus-o deja maine. Mie imi vine sa-i las cu ochii in soare cum m-au lasat si ei pe mine ieri. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Bai, dar v-ati distrat , nu gluma. Imi place tare mult ce faceti voi aici (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Rody, ai exprimat perfect si parerea mea despre forum (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Teo, eu is super bine dispusa deja. Daca ziceai azi ca ce povestesc sunt scenarii din film...stai sa vezi ce mi s-a intamplat intre timp. Am plecat la tribunal cu prietena mea sa o ajut si am primit un telefon de la sora mea. Imi zicea ca mama a fost la mine in casa(are cheie ,uneori vine sa ma ajute) ...tata a venit dupa ea...s-au certat si tata a luat-o heghes. Nu intru in detalii, am gasit casa vraiste, pahare sparte etc. Am aranjat casa cu prietena mea si acum servesc un pahar de vin sa ma relaxez (IMG:style_emoticons/default/victory.gif) Hai noroc Corina si Laur, noi sa fim sanatosi! Numai bine tuturor, ma duc s-o caut pe mama si sa-mi aduc copiii acasa. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Oana...sanatate si noroc sa fie (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Oana ma sperii (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Corina, noroc noroc si sa traiti! Mai da' bun mai e vinu asta rosu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Teo, nu te speria draga...stii tu vorba aia...fiecare isi face destinul sau ma rog, cum era... Am norocul de partea mea, ma bucur ca nu m-am nimerit acasa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu am o stare de caca in continuare. Nu`s de ce, o fi de la vreme. Io ce dedicatie primesc? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Zi atunci daca-ti place dedicatia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sa pot trece la altcineva.
Avand in vedere ca si tu esti veseluca, mai tai unu de pe raboj. Trei s-au dus, acum restul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pink, randul tau acum <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/P56KQv4J76U&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/P56KQv4J76U&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object> Diana, urmezi si tu imediat (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by Teocris: May 13 2010, 02:01 PM |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ce draguuut! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Teo, (IMG:http://www.aps.ai/images/flowers.jpg) ! |
|
|
![]() ![]()
|
|
Deci te pot taia de pe lista " eu nu zambesc azi"?
Consider ca da. Patruuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Diana, pentru tine: <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/m8I7DVjb8TM&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/m8I7DVjb8TM&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object> A se asculta la maxim! This post has been edited by Teocris: May 13 2010, 02:34 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th May 2025 - 09:13 PM |
|