IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 90 91 92 93 94 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XXXV - eLady`s hot spot, Discutii intre noi
Diana.
post May 13 2010, 03:28 PM
Post #911

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

M-ai lovit fix in inima, Teo. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Teocris
post May 13 2010, 03:58 PM
Post #912

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Sa te pun la numaratoare? Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinci! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

Urmatoarea pe lista este Kryss

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/SkDjT-M4Tso&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/SkDjT-M4Tso&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

+Quote Post
kryss_10
post May 13 2010, 04:44 PM
Post #913

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: The moon
Member No.: 6,083

E supeba melodia! Multumesc din suflet, Teo! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Mi-ai "rapit" un zambet.....

+Quote Post
Jo-Anna
post May 13 2010, 06:24 PM
Post #914

Invincitus

Group: Obsedat
Member No.: 8,431

Servus , se pune de o party? (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif)

Laur sorry daca te-am jignit , dar mie imi trebuia alb pe negru sa citesc , ca traiam cu impresia ca iti plac baietii , acu ca stiu cum stau lucrurile , vb altfel (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) ... Si acu ia sa ne zici cum fu berea aia bruna si rece?

Pink am inteles, deci studio pt machiaj... cate lamuriri imi trebe (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) le dau in balta rau de tot

Oana , macar aventuri de genul asta , iti aminteste ca ai o viata plina ma si traiesti la maxxxx (IMG:style_emoticons/default/rock.gif)

Se pare ca teo azi e dj !! So turn the music up!!!

+Quote Post
albinuza
post May 13 2010, 08:06 PM
Post #915

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna seara copii!!!
Am ajuns si io acasa, franta si dau de destrabalare pe aici (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Am fost un adevarat muncitor in ultima ora la munca. Laserul nemernic, nu vroia sub nici o forma sa taie bine, asa ca Albinuza dementa il oprea din 5 in in 5 min, se urca pe foaia de tabla cu freza, si da-i si frezeaza si ia-o de la capat. Eram neagra si-n gat!!! Si am reusit sa tai 3 piese. Ceea ce e un "progres" dat fiind faptul ca e un program de 5 ore de taiat..
Oana, cred ca ma imbatam in seara asta in locul tau.
Bag si eu o bere (deocamdata) ma uit la seinfield si dupa aia tre sa fac ceva de mancare. Nu am nimic facut. La mine in bucatarie zici ca fost cine stie ce masa organizata si a ramas mizeria. ei bine nu a fost nimeni la mine!!!!
hai va pup! Vreo dedicatie si io??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Teo?? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
laur claudiu
post May 13 2010, 09:01 PM
Post #916

Obsedat

Group: Dependent
From: Undeva in tara lui Dante...
Member No.: 8,005

Julsko,nu m-am simtit jignit,departe de mine acest gand!Ce-i drept simteam din partea ta o mica aluzie si am spus verde in fata ce am avut de zis!Cred ca e timpul sa mai renunte lumea la idei preconcepute,ca daca esti barbat tre sa arati ca un porc,sa mirosi ca el,sa spargi seminte si sa-ti bati nevasta si copii,nu vreau sa generalizez dar stim foarte bine care e situatia in Romania.La noi un barbat dupa 30 de ani e o epava in adevaratul sens al cuvantului,a venit vremea sa ne mai trezim si sa mai evoluam nitel!
Sunt barbat si ma respect,ma ingrijesc,stiu sa fac si de mancare,nu trebuie sa depind de o femeie sau de un restaurant,si daca nu=mi spal eu rufele(aici de caz masina de spalat)si nu mi le calc eu atunci ce fac,nu mai ies din casa!Pe mine maicamea m-a educat in felul urmator,sa respecti pe cel de langa tine iar daca vrei ceva mai pune mintea si osul la contributie si nu femeia!
Nu am nimic fata de cei care au o anumita orientare,atat timp cat nu ma afecteaza pe mine si cei dragi,ceea ce fac ei in camera lor ii priveste doar pe ei!Totusi trebuie sa invatam sa fim mai toleranti,mereu judecam,ne batem joc de altii si aici nu ma refer doar la cei gay,respecta-i pe cei din jur dar cred ca in primul rand trebuie sa te respecti pe tine,oameni in adevaratul sens al cuvantului gasesti ft.greu in ziua de azi,gunoaie la orice colt de strada!
Berea bruna a fost damentziala dar am pacatuit cu o tigara,nu m-a vazut nimeni!
Albinutza harnicutza rau,esti tare,la frezat... (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Va urez o seara placuta si aveti grija de voi!

+Quote Post
Diana.
post May 13 2010, 10:22 PM
Post #917

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Laur, de-aia de iubesc io pi tini! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
albinuza
post May 13 2010, 10:25 PM
Post #918

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

ba da idioata.s! vroiam sa zic polizat. Nu frezat!! Urla ingineria in mine (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Mi-am facut de papa pt maine. in timp ce spalam maldarul de vase, ma gandeam ce catastrofa sunt.. Cate dezordine zace in mine... io daca as fi barbat si as sta cu mine, m-as da afara!!!
Mai deci in iunie cand vine Oana o punem de o gaseala?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) io am cel mai mult de mers (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
laur claudiu
post May 13 2010, 10:48 PM
Post #919

Obsedat

Group: Dependent
From: Undeva in tara lui Dante...
Member No.: 8,005

Diana mereu o scumpa! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) sarut mana de condimentul pe ziua de azi!
Albi,Oana in iulie vine in Italia,pe bune ca ar fi frumos sa ne adunam la o cafea,la o bere doua (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ,e cam greu ca tu tocmai de la Torino..dar daca e sa fie contati pe mine!
Krysulet pe unde umbli?cam tragi chiulul da te iertam ca ai ceva probleme,te faci tu bine si apoi vezi tu fugareala pe forum (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Charlie si Sylvia nici un semn?
Teo azi ai fost pe baricade,the best dj ever (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Azi ai inveselit poporul si-ti suntem recunoscatori (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Pink imi ploua in gura dupa pasca si cozonac dar nu-s nebun sa ma apuc de coptura,desi la mintea mea,un chil de paie si doua de suruburi faci toaleta cu veranda (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Oana ai baut un pahar si pentru mine?Hainoroc sa ne traiesti si sa ramai la fel de harnicutza!
Am uitat pe cineva?Ooo,desigur salutarile mele sincere merg si catre Corina si Rody!

p.s:intre timp dau cu rosii si gorgonzola picanta!

+Quote Post
Bia
post May 13 2010, 10:54 PM
Post #920

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Buna seara tuturor!

Laur, iti fac colet! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Di-ule, ne e dor de tine!

+Quote Post

99 Pages V  « < 90 91 92 93 94 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 29th May 2025 - 01:09 AM