![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Haidi bre... is 4 ore cu masina. Am fost io pana in Ro cu masina. Nu pot pana la Padova?
Intereseaza-te si tu de un hotel ieftin ceva, ca tre sa raman o noapte. Si de la Padova, ne gasim si mergem la Oana. Cat de greu poa sa fie??' (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Pink,hai ca-i buna,ma faci sa stau cu gandul la cozonaci si pasca cum am stat la halvaua turceasca a Dianei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) La ca-i dau cu gorgonzola si trece...
Pai Albi nu-i bai,poti dormi la mine,nu am intentii rele sa stii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ca stau cu sora si cumnatul si avem apartament mare! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu asa ma infig din nou in pasca aia! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Vreau sa va arat ceva de pe site-ul meu dar nu pot copia locatia imaginii si sa o pun in campul img (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Daca ai vrut sa ne omori papilele gustative ai reusit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Intru eu acum pe site ca m-ai facut curios,by the way si blogul si site-ul au o grafica super,bravo Pink! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Multam Laur (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
cu o specificatie.. la capitolul intentii rele, nu de tine imi fac griji! Io.s statuta!!! Glumesc evident! Nu ca sunt sstatuta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mai bag o tigara, termin berea si ma culc. oricum o urmarim pe Oana cand vine, si sa vedem daca vrea si ea sa ne vedem nu? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Noapte buna copii (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Am facut o sectiune inainte&dupa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vroiam sa va cer parerea.
Merci, Laur. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Go capio cara,vedremo puoi!Pink daca e poza cu Florina,ai facut un machiaj de zile mari,modelul e draguta dar machiajul ii scoate in evidenta niste ochi,plus ca sprancenele arata super,parerea mea de barbat!
This post has been edited by laur claudiu: May 13 2010, 11:14 PM |
|
|
![]()
|
|
Da! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vreau sa mai continui seria si cu alte fete dar nu stiu daca prinde ideea mai ales ca sunt fete obisnuite. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Laur, sunt aici. Am ceva probleme dar asta nu inseamna ca v-am parasit. Va citesc mereu. Pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Am papat pasca si cozonacel din nou, mi-am luat pastilutele si am baut si laptic. Cred ca o sa trag eu sa slabesc vreo 2 luni ce-am pus intr-o luna. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th May 2025 - 11:49 PM |
|