![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
`Neata! Io am un tren in cap.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Asta inseamna ca esti de acord cu mine ca sunt o baba ? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Lasand la o parte ironia, chiar sunt impresionata (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Diana, trenul ala mai sta mult? Nu de alta, dar sigur il asteapta cineva (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Neatza la toata natiunea!
Oana multumesc frumos pentru dedicatie,cat despre cei...no comment,dar bunul simt ar trebui sa primeze in orice am face si am zice! Charlie dragut din partea ta,sincer acelasi lucru il fac si eu cu hainele,sunt anumite containere special amenajate,de ce sa le arunc la gunoi daca pot ajuta pe cineva sa le poarte,la fel si mobilier si alte lucruri,poate cineva se poate servi de ele pana la urma,asta denota ca ai o inima mare si vei fi rasplatita inzecit de Cel de Sus. Sylvia,apreciez gestul tau,e foarte frumos,mai ales pentru un copilas,pacat ca nu s-a concretizat,lumea are impresia ca ar da din buzunarul lor acei bani si e total eronat,si asa statul iti opreste un ditamai impozit pe venit de ce nu as putea sa daruiesc 2% daca se poate?Mana de la mana,am face multe bucurii si am salva multe vieti,pacat ca nu mai stim sa apreciem si sa-i ajutam pe cei din jurul nostru,astazi au ei nevoie de noi dar maine se poate intoarece roata si atunci?ar trebui sa fie o lectie pentru noi dar si o palma sa constientizam ca suntem intr-o societate si nu intr-o jungla! Diana,las ca ma ocup eu de tren,vorbesc cu seful de gara,n (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) nu se poate asa ceva!Kryss salutarile mele si ai grija de tine!Book,Pink sa aveti o zi cat mai frumoasa! Teo a venit si randul tau: <object width="500" height="405"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/1kfUDmD4-N4&hl=en_US&fs=1&rel=0&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/1kfUDmD4-N4&hl=en_US&fs=1&rel=0&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="405"></embed></object> |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna ziua!
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/RDLyVr_P_gk&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/RDLyVr_P_gk&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object> |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Oameni buni da unde a-ti fugit?Doamne ce pustiu e?Corina,Kryss,Teo a-ti patit ceva?Diana,nu stiu ce se intampla dar saptamana asta ai tras chiulul,tu care erai omni prezenta acum ma rog sa vad vreo postare! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
This post has been edited by laur claudiu: May 14 2010, 04:39 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Eu sunt aici...cam suparata,dar asta e...
Cred ca plec cu copiii la cineva in vizita si raman si in week-end. Sa vad cum ma simt. Va doresc numai bine. |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Salutare, ce faceti? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pe la noi a fost ploaie si vant, acum a iesit iar soarele. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Eu m-am razgandit, raman acasa la mine si vine prietena in vizita (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Am o stare aiurea si vorba cuiva, am o locomotiva in cap. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Laur, sunt pe aici si eu dar am avut treaba azi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Apropo tot nu ai iesit din butoiul de .... ? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara! Home finaly!!!
Teo, cum m-ai nimerit cu melodia. Imi place asa de tare de femeia aia ca as lua-o acasa (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Oana, chiar ca traiasca berea, ca tare e buna! No, pai daca vrem cu totii, ne gasim. Poate o mai fi si Scai prin zona! Din capitolul munca, laserele astea parca o simt pe colega-mea. Cum pleaca ea si raman eu, parca innebunesc! (cu 2 de n se scrie???) Numai belele imi fac. Am plecat ultima de la munca, sper ca nu am inchis pe nimeni inauntru cu alarma pusa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Maine ma duc vreo 3 ore, si dupa aia tre sa bag o sesiune de shopping, pentru ca weekendul viitor este un eveniment organizat de politia de aici, legat d siguranta stradala, si participa si firma mea. Am mai spus??? Is derutata. Ideea e ca tre sa-mi cumpar toale. Pentru ca in urma "minunatului" eveniment cu fostul, nu mai am nici o toala!!! Oana da ce ai patit draga? Diana, tu esti bine? Mai zi-ne si noua cate ceva... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30th May 2025 - 06:38 AM |
|