IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 93 94 95 96 97 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XXXV - eLady`s hot spot, Discutii intre noi
Diana.
post May 14 2010, 09:21 AM
Post #941

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

`Neata! Io am un tren in cap.
Go to the top of the page

+Quote Post
Teocris
post May 14 2010, 09:41 AM
Post #942

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Asta inseamna ca esti de acord cu mine ca sunt o baba ? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Lasand la o parte ironia, chiar sunt impresionata (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)

Diana, trenul ala mai sta mult? Nu de alta, dar sigur il asteapta cineva (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
laur claudiu
post May 14 2010, 10:01 AM
Post #943

Obsedat

Group: Dependent
From: Undeva in tara lui Dante...
Member No.: 8,005

Neatza la toata natiunea!
Oana multumesc frumos pentru dedicatie,cat despre cei...no comment,dar bunul simt ar trebui sa primeze in orice am face si am zice!
Charlie dragut din partea ta,sincer acelasi lucru il fac si eu cu hainele,sunt anumite containere special amenajate,de ce sa le arunc la gunoi daca pot ajuta pe cineva sa le poarte,la fel si mobilier si alte lucruri,poate cineva se poate servi de ele pana la urma,asta denota ca ai o inima mare si vei fi rasplatita inzecit de Cel de Sus.

Sylvia,apreciez gestul tau,e foarte frumos,mai ales pentru un copilas,pacat ca nu s-a concretizat,lumea are impresia ca ar da din buzunarul lor acei bani si e total eronat,si asa statul iti opreste un ditamai impozit pe venit de ce nu as putea sa daruiesc 2% daca se poate?Mana de la mana,am face multe bucurii si am salva multe vieti,pacat ca nu mai stim sa apreciem si sa-i ajutam pe cei din jurul nostru,astazi au ei nevoie de noi dar maine se poate intoarece roata si atunci?ar trebui sa fie o lectie pentru noi dar si o palma sa constientizam ca suntem intr-o societate si nu intr-o jungla!

Diana,las ca ma ocup eu de tren,vorbesc cu seful de gara,n (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) nu se poate asa ceva!Kryss salutarile mele si ai grija de tine!Book,Pink sa aveti o zi cat mai frumoasa!

Teo a venit si randul tau:

<object width="500" height="405"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/1kfUDmD4-N4&hl=en_US&fs=1&rel=0&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/1kfUDmD4-N4&hl=en_US&fs=1&rel=0&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="405"></embed></object>

+Quote Post
Bia
post May 14 2010, 10:27 AM
Post #944

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Buna ziua!

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/RDLyVr_P_gk&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/RDLyVr_P_gk&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

+Quote Post
laur claudiu
post May 14 2010, 04:28 PM
Post #945

Obsedat

Group: Dependent
From: Undeva in tara lui Dante...
Member No.: 8,005

Oameni buni da unde a-ti fugit?Doamne ce pustiu e?Corina,Kryss,Teo a-ti patit ceva?Diana,nu stiu ce se intampla dar saptamana asta ai tras chiulul,tu care erai omni prezenta acum ma rog sa vad vreo postare! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

This post has been edited by laur claudiu: May 14 2010, 04:39 PM

+Quote Post
Oana
post May 14 2010, 05:11 PM
Post #946

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Iasi
Member No.: 5,191

Eu sunt aici...cam suparata,dar asta e...
Cred ca plec cu copiii la cineva in vizita si raman si in week-end. Sa vad cum ma simt.
Va doresc numai bine.

+Quote Post
Globetrotter
post May 14 2010, 05:12 PM
Post #947

Bookaholic

From: Craiova
Member No.: 5,950

Salutare, ce faceti? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pe la noi a fost ploaie si vant, acum a iesit iar soarele. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

+Quote Post
Oana
post May 14 2010, 05:38 PM
Post #948

Incurabil

From: Iasi
Member No.: 5,191

Eu m-am razgandit, raman acasa la mine si vine prietena in vizita (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Am o stare aiurea si vorba cuiva, am o locomotiva in cap.

+Quote Post
kryss_10
post May 14 2010, 06:40 PM
Post #949

Incurabil

From: The moon
Member No.: 6,083

Laur, sunt pe aici si eu dar am avut treaba azi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Apropo tot nu ai iesit din butoiul de .... ? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
albinuza
post May 14 2010, 08:01 PM
Post #950

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna seara! Home finaly!!!
Teo, cum m-ai nimerit cu melodia. Imi place asa de tare de femeia aia ca as lua-o acasa (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Oana, chiar ca traiasca berea, ca tare e buna! No, pai daca vrem cu totii, ne gasim. Poate o mai fi si Scai prin zona!
Din capitolul munca, laserele astea parca o simt pe colega-mea. Cum pleaca ea si raman eu, parca innebunesc! (cu 2 de n se scrie???) Numai belele imi fac. Am plecat ultima de la munca, sper ca nu am inchis pe nimeni inauntru cu alarma pusa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Maine ma duc vreo 3 ore, si dupa aia tre sa bag o sesiune de shopping, pentru ca weekendul viitor este un eveniment organizat de politia de aici, legat d siguranta stradala, si participa si firma mea. Am mai spus??? Is derutata. Ideea e ca tre sa-mi cumpar toale. Pentru ca in urma "minunatului" eveniment cu fostul, nu mai am nici o toala!!!
Oana da ce ai patit draga?
Diana, tu esti bine? Mai zi-ne si noua cate ceva...

+Quote Post

99 Pages V  « < 93 94 95 96 97 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 30th May 2025 - 06:38 AM