![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Buna dimineata! La mine sunt probleme cu netu' de aia nu prea pot sa intru...nu stiu ce naiba se intampla. Azi plec la Sarbatoarea Bujorului, la vreo 70 km de Tulcea. Nu prea stiu cu ce se mananca aceasta sarbatoare ca nu am mai fost niciodata. Se pleaca cu corturile, cu dozatoarele de bere si cu lautari (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ! Vin maine.
Va pup ca am de facut bagaje (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
'Neata fetelor! Hello Julsko! Cocktails for everyone! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
Corina, distractie placuta!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Zilele astea ploua... (IMG:style_emoticons/default/germare.gif) Ce pacat... ar fi fost un weekend asa fain... |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Hello!
Eu abia m-am trezit. Am avut de lucru pana la 5 dimineata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Seara buna!Azi a plouat,am o stare..de-mi vine numai sa mananc!Eu sunt inebunit dupa soare,iar de la 1 mai a plouat intr-una,numai suport,cica de maine marile calduri,da Doamne cat de mult,prefer sa mor de cald,urasc ploaia!
Corina distractie placuta! Azi am crezut ca rup masina in doua,cinci sacose mari de supermarket si am fost si la Ortofrutta si am dat 50 de euro,sper sa nu raman iar pe joi fara ca la noi in casa suntem trei dar mancam fructe in stil barbar (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) O seara cat mai placuta! This post has been edited by laur claudiu: May 15 2010, 08:29 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara!
Ci faciti? Io am rearanjat hainele. Nu a fost greu dat fiind faptul ca am 3 tricouri de vara. Zici ca is in concediu daca te uiti l amine in sifonier. de fapt si in concediu am mai multe haine la mine. Am bagat si a 2-a masina la spalat, astept sa se termine, si dupa aia ma bag in pat sa fac nani. Da Laur te inteleg perfect cu ploile. Ma dor oasele de zici ca am 100 de ani. Aici a fost furtuna ieri. S-a inundat hala ca au refulat canalizarile. Cu piatra a dat. Azi si eu am avut stare de mancat prostii. Si asadar am mancat cartofi prajiti cu oo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Io posnesc. Am mincat o jumate de picior de pui cu o salata maaare de rosii si telemea "noua" si am bagat si o savarina si simt ca-mi posneste burta!
Si-aici ploua. Sa vad cind mi se usuca mie pilotele... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Hello! Mai peste tot ploua si la mine (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nu-mi place vreau soare sa ma bronzez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu am papat gratar de pulpa de pui cu legume la gratar. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Miammy.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Neata
Eu invat la engleza de la ora 7 si merge mai bine dimineata. Albi, sunt cam aiurea zilele astea, am o cumpana grea...ca de obicei, dar am sperante ca o voi depasi. Tu ce mai faci? Banuiesc ca ai depasit momentele alea. Mama ta ce mai face? O duminica frumoasa, fara ploaie (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bonjour! Ce faceti, gagici?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th August 2025 - 10:16 AM |
|