IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages V  < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
> Exista egalitate intre sexe?
albinuza
post Jan 6 2006, 10:37 AM
Post #21

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

eu zic ca daca vrem sa fim egali suntem. si mai zic ca depinde si de persona. sunt persoane care pur si simplu nu depun nici un efort sa se ridice la un nivel mai inalt. spre exemplu femeile care se vor intretinute si spun ca asta e treaba barbatului...sa intretina femeia..si barbatii care stau cu dansa in sus in casa si nu misca un deget spunand ca asta e treaba numai si numai e femii sa tina caminul, toate astea in conditiile in care si femeia munceste si aduce bani in casa...deci... o chestie relativa care depinde numai si numai de noi.
va pupacesc  :-*
Go to the top of the page

+Quote Post
Mistaco
post Jan 10 2006, 06:32 PM
Post #22

Musafir

Ai adunat albinutzo cuvintele cu sirg si ai spus lucrurilor pe nume !
Ce inseamna egalitate ?
Eu cred ca acest cuvint<egalitate> de fapt este un paravan pe care il ridici atunci cind vrei fie sa te justifici pentru ceea ce nu vrei sa faca partenerul fie pentru ceea ce nu este in stare sa faca partenerul!!! :-
Vrei ca sa nu te incurce partenerul(a) spui ca asta este treaba doar de....
Vrei sa nu faci ceva, spui ca asta nu este treaba de mine ci de sexul opus!!!!
Hai sa vedem ce si cum putem fie sa ne ajutam partenerul(a), si sa nu facem nimic prin care sa-l obstructionam!!! Si-atunci sa vezi egalitate intre sexe!!!!! :hainoroc:

+Quote Post
Mistaco
post Jan 11 2006, 12:34 PM
Post #23

Musafir

Deoarece doresc ca egalitatea sa fie reala astept si alte pareri!!! :hainoroc:

+Quote Post
VisNetic
post Jan 20 2006, 09:15 AM
Post #24

Musafir

"women who strive to be equal with men lack ambition"

spunea cineva foarte bine.

in afara de asta, nu, nu consider ca suntem egali, echivalenti, whatever si sincer nu mi-as dori asta; la ce bun un barbat langa mine daca nu ne putem completa reciproc? As putea in acest sens sa-mi iau drept sot/partener o femeie  ::) iar in alt sens as putea sa aleg sa nu invat sa bat un cui, sa nu vreau sa ajung director la uzina, sa nu conduc masina ca un taximetrist fumacios, sa nu ma angajez drept bounty hunter, sa nu lucraz pe macara etc...desigur POT toate astea, ca femeie, asa cum si barbatii pot fi foarte buni bucatari, foarte buni croitori, foarte buni educatori,foarte buni lapdancers, Dumnezeule foarte buni in Call Centre, ca telefonisti.....

+Quote Post

3 Pages V  < 1 2 3
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th September 2025 - 03:50 PM