![]() |
![]() ![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
meg.... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
contraste |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hehe!
M-am distrat. Am şi eu nişte povestioare frumoase cu pisile mele. |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tasha&Tasha
Capra e fericita. A fost la plaja cu prietenul ei cel mai bun, un foarte vechi amic de-al nostru, Tasha pe numele lui de alint. De fapt, pe el il cheama altfel. Si pe Tasha o cheama altfel pe buletin. Nu, nu Capra (asta e numele de alint) ci Kintasha. Deci, mai corect era sa zic "Kintasha a fost cu Tasha la plaja". Dar Kintasha e lung (nu ca n-ar fi lunga Capra ) asa ca nimeni nu o striga Kintasha - cand am incercat ultima oara s-o strig asa, a ridicat tamp o spranceana "Pe cine strigi asa?". Deci, au fost la plaja. N-ar fi o chestie nemaipomenita, dar nu stiti cum face Tasha- adica Capra- pe plaja. Nici Tasha cealalta nu face foarte frumos, da' e pasnic, nu face tot ce face Tasha. Am fost cu Capra acum o saptamana la plaja. Intai a vazut ca pregatesc portbagajul (povestim altadata cum a invatat Capra ca "un caine are voie in portbagaj") pentru carat caini si s-a prezentat imediat la apel. Ar fi avut chef s-o coafeze pe sora-mea, dar s-a abtinut eroic (de fapt, a abtinut-o lesa, dar Capra nu e atat de fraiera sa recunoasca, prefera sa spuna ca a fost ea cuminte). Plecam, ne intoarcem de 3 ori din drum (am uitat berea, am uitat paturile, am uitat ... na, ca n-am mai uitat nimic, ne-am oprit degeaba), ajungem. Tasha sare din portbagaj si incepe sa fuga isteric pe nisip. Un monstru-brotac se apropie de ea, fuge de el, se arunca in apa. Apaaaaaaa! Parca avea ceva fobii cu apa? Da, avea, tine minte ceva vag din tinerete, da' acuma are public s-o admire (deja s-a facut gol in jurul nostru, nu e lucru de gluma sa vezi un caine tembel alergand prin apa si fugind spre toata lumea sa anunte ca da, ea e la plaja si ce misto e, face si topless si burtless si ce or mai face cainii cand se dau cu burta in sus). A fost cum a fost. Da' acum a fost cu Tasha care e marea ei dragoste. Ca Tasha se pune la mintea lu Tasha si se tavalesc amandoi pe jos, latra, chiraie, maraie si fac tot felul de chestii impreuna. Acum s-au dus la Dunare. "Tahsa, stai aici!" "De ce, Tasha?" "Tasha, nu mai alerga" "Da' mai bine alergi si tu cu mine" "Bai, Io, ti-e bine?" "Da tie, draga Tasha, ti-e bine?" Imi e foarte clar ca a fost un dialog cum numa' in filmele cu Stan si Bran vezi. Asta ar mai fi cum ar mai fi, dar ca sa fie tacamul complet, un amic a venit la Tasha-biped sa-l intrebe de sanatate. "Salut Tasha, ce faci?" Capra e de obicei mandra cand e bagata in seama, mai ales cand e la Dunare, si in general, daca nu o baga nimeni, se baga singura, e greu s-o ignori (adica ai putea, da' ti-e frica). "Bine draga, uite cu baiatul asta pe la plaja. Tu ce faci?" "Uite cu Tasha la plaja" Amicu' priveste un pic ciudat, cu teama. Ok, omu'- Tasha e degustator, lucreaza la o podgorie, da' e baiat tanar, n-ar trebui sa aiba tulburari de personalitate chiar in halul asta. "Si ce mai zici... Tasha?" "Aaa ce dragut esti ca ma intrebi. Imi miroase a....hmmm stai sa vad. Puah, zi-i la cainele ala al tau sa se mai spele. Pute. Chiar si asa, de pe pantalonii tai, pute" "Pai ce sa zic, sunt in vacanta si am zis sa vin pe la plaja. Si am luat-o si pe Tasha cu mine" (Capra, aprobator: a, deci si tie iti pute ala?aaa da, vorbeai de mine, ce misto, da' nu vreau sa ma bagi tu in seama, asta tre' sa ma bage, dar mai bine ma duc sa ma spal si pleaca hotarata spre apa). "Tasha, staaaaiii!!! nu te duce acum in apaaa" Si Tasha pleaca in pas alergator dupa Tasha. Amicul ramane pe mal. Sper ca ati inteles, ca eu ... nu! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Motanul unei colege iese in fiecare seara afara, se pune pe stiva de lemne care-i rezemata de-un perete al casei si...se uita la apusul de soare. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A-ncercat sa-l momeasca cu peria (iubeste periatul), cu mai nu stiu ce, dar nimic, impinge fuga afara in jurul orei x si-si vede de romantism. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) cine stie la ce "domnisoara" viseaza el
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) prostuta de pisica a luat-o la fuga, si nush cum dracu avea o jucarie legata de coada. si alerga ea cu bilele dupa ea, zornaind....
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Concert in Mi(au) Bemol
Sa presupunem ca ai (din intamplare, dar absolut din intamplare) o pisica. In cazu nostru, motan. De fapt doi, dar in povestea de fata nu e vorba decat de unul- vechiul amic Bandi. Barbatul Familiei. Cine are, sa-i traiasca, cine nu, sa vina sa-l ia pe al nostru! Asa, vorbeam de Bandi. Care are nenumarate preocupari. Una dintre cele mai fertile (la modul foarte propriu) e sa se imbolnaveasca de tot felul de boli pe care de obicei pisicile nu le fac. Mai precis, distractia favorita e sa faca raie. D'aia capreasca, de te scarpini mai ceva ca-n Crenga ("La Brosteni" daca memoria din gimnaziu nu ma inseala) si care se intinde... ca raia (evident!). Barbatu' si-a jucat cu mare arta rolul de Cantareata Cheala acum un an (ca de la atata raie i-a picat parul si a facut si bube pe el- de se incruceau doctorii de mirare, pisicile fac demodex cam una la cateva mii, deci e clar ca acasa avem un exemplar rar si spectaculos!) iar ca bonus, a facut si raie in urechi. N-ar fi o problema asta, da' cand face Bandi raie (de oricare fel) toata gashca vesela trebuie tratata preventiv. Adica, sport extrem cu matze si caini. Vetul ma priveste ca pe nebuni cand ma duc si iau serioasa pastile cam cat sa tratez o cireada de bivoli. "Stiti? pisica mea are raie, d'aia de capre, de-i pica parul", tanti de la farmacie la fel (ca tratamentu' trebuie facut cu sustiere hepatica, altfel dam in hepatite, ciroze si alte boli de alcoolici, desi JUR ca in afara de mine si de sora-mea nimeni nu se atinge de sticla de bere!), animalele au capatat un al 6lea simt cand e vorba de doftoriceala si se dau lovite prin cine stie ce colt. De curand (de vreo saptamana mai exact), Barbatu' are iar raie. Numai in urechi. Probabil, a luat-o de la amicu de pahar cu care bantuie hai hui prin cartier, un birmanez la fel de tehui ca si el. Maica-mea ma anunta mandra la telefon ("Ia ghici ce avem?" - raspunsuri posibile, nenumarate, da' numai unu corect: RAIEEEEEEEEEEE) si-mi da directive sa ma duc sa decartez nitei roni pe la farmacii. Venim cu medicamentul. Bandi vede picaturile (deja cunoaste in detaliu fiecare medicament, stie cand sa se ascunda de spray-ul cu dezinfectant, de pastila de deparazitate sau de baile cu antimicotice, anti-raioase, anti... diverse maladii). "Va uraaaaasccccc!!!!" si barbatul-tigru, temporar transoformat in soarece, se ascunde pe sub mobile. Hai Bandi, nu patesti nimic! E doar tratament! "Curatati-va voi urechile, eu am treaba!" (de sub pat, timid, o juma' de coada se agita nervos). Chhhhhhhhh! Nu-i voie, alea-s urechile mele, io-s baiat de cartier, nu ai ce cauta pe acolo, te rog mami fara bete in ureeeechi! Ma spal eu zilnic pe acolo, du-te si curata-l pe Tom daca chiar ai chef de chinuit pisici la ora asta, sau pe Minou sau pe cainii aia jegosi te rog mami, lasa urechile! Am zis sa lasi urechile, nu auzi? Nu, fara picaturi, daca tot ai chef de picaturi chinui-o pe fii-ta sau pe fii-ta ailalta, nu pe mine, ce-am facut?? Wrrraaaaauuuuuuu vin cu Tom la noapte si cu Negrila, nu-l cunosti pe Negrila, a fost pe vapor, stie sa se bata, odata a omorat un sobolan si il chem si pe ala micu al vecinilor sa invete si el meserie daca nu va potoliti, o sa apareti (chhhhhhhh!!!!) la stirile de la ora 5, "Criminalele de motani" va cheama, sau mai bine va mancam noi pe voi! Urechile alea sunt ale mele, pe cuvant ca nu ai ce gasi in ele, am forat eu acum cateva zile si-am scos un soarece si 2 perechi de adidasi din ele, si te-ai uitat si ieri la ele si nu ai gasit nimic interesant, n-a crescut decat o bucata de ciuline de ieri pana azi, da' am scos-o eu, crede-ma pe cuvant! Cunosc ritualuri stravechi, va blestem sa va prefaceti in pisici raioase si sa va chinuie altii! (Urmeaza o actiune spectaculoasa de recuperare a panterei care a scapat de pe fotoliu si e in atac pozitional pe un dulap, nici macar promisiunea la o bucata de carne suculenta nu-l face sa coboare -"voi credeti ca-s tampit? mai urmeaza o tura de curatat"), un razboi soldat cu victime umane (ca alea pisicesti se zbateau intr-o miscare complexa de rotatie-revolutie in jurul tubului cu picaturi dar scapa relativ neatinse, numai ca 30 de Roni se duc de suflet pe mobila, soba si pereti). Recitalul "Canteretei Chele" se poate intinde variat pe multe pagini. Sunt convinsa ca ne-am luat blesteme si amenintari pentru 100 de ani. Daca pana duminica nu mai scriu nimic, a venit Banda peste mine si s-a razbunat. M-a umplut de raie si acum stau pe-colt de-acoperis, cantand o serenada la stele. Da' sa nu ma caute nimeni sa ma vindece. Eu, ca si Bandi, sunt un artist. Chhhhhhhh! |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Exista in lumea asta mare intr-un colt inconjurat de ziduri calde si oameni care iubesc (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , un ghemotoc cu blanita tigrata si mustati lungi...care viseaza in fiecare zi ca traieste in salbaticie printre copaci infloriti si multe ganganii zburatoare,pasarele care stau la cheremul ei si pamant in care sa se tavaleasca cat cuprinde... (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif)
Intr-una din zilele astea visatoare un fluturas (mare si nu foarte dragalas) s-a gandit si patrunda in lumea Tigrutei(printesa blanita) ... Dar in lumea aceasta traiam si eu cea care numai fluturasi(cap de mort in denumirea populara) nu-mi doresc prin preajma... (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif) Inima Tigrei incepu sa salte de bucurie,in sfarsit se putea trezi din vis si putea avea parte de actiune in lumea reala (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) ...inima mea incepu sa se faca cat un purice... (IMG:style_emoticons/default/ph34r.gif) Tigra incepu sa devasteze casa ca sa-l prinda,eu cautam un loc sa ma ascund (IMG:style_emoticons/default/valea.gif) ...Tigra nu intelegea de ce nu iau parte la joaca,eu nu intelegeam de ce il agita si mai mult in jurul meu... Pun mana pe telefon :" Alo tata vino repede la mine ca mi-a intrat o bazaconie urata in casa si nu stiu cum sa scap de ea" (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) ...Tigra in gandul ei :"Sa nu care cumva sa vii sa-mi strici joaca,am totul eu sub control"...tata agitat:"Aoleu vin,stai linistita ca ucid tot ce prind" (IMG:style_emoticons/default/horse.gif) Intre timp pana la venirea tatalui,eu m-am bagat sub masa iar Tigra a prins bazaconia,i-a rupt aripile si joaca pe capul ei nu alta...o noapte intreaga de actiune...si printesa blanita fericita (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) ps:Mda,mi-e frica de anumite ganganii (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ...(mie nu...miauuuu!) (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 60 Joined: 10-August 07 Member No.: 2,021 ![]() |
Ghemotoaca de Suzi era azi in tub...si ii intind un fir de grau...iese pe jumatate din el, cu labutzele din fara jos si funduletzul in tub, asa manca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu pot sa nu parasc gashca:
Ieri a incercat mama aspiratorul facut cadou de mos nicolae. Motanii au aterizat unu' sub pat (Bandi)- i se vedea doar varful cozii, altu' s-a ascuns in baie (Minoutauru'). Cainii au descoperit ca balconul de la bucatarie (bucataria e intr-un corp separat de casa) are o balustrada LATA pe care se pot sui si au vedere excelenta spre casa. Asa cau au salutat cu entuziasm si chiote noua descoperire, facand diverse urari si scandari ori de cate ori maica-mea trecea prin raza lor vizuala. Deoarece monstrul aspirator NU a vrut sa taca din gura decat greu, Bandi a plecat repede repede din casa, Tash l-a acompaniat pana in bucatarie si au incercat impreuna sa deschia frigiderul lor (ca da, animalele au frigiderul lor la noi,unde le tine mama oasele si carnea). Iar minou... eee.. minounatu', ca orice Barbat fara frica, a facut pishi pe el in baie, intr-o cutie. Na, ca l-am parat! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 10:13 PM |
|