![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si rabdare, si sansa, si noroc, si ...mai multe. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
... Insa de obicei apar pretendentii fix cind nu ii cauti. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Buna seara Diana!
Cine ii cauta? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu vreau un prieten nu un hop, hop. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Laur, ai incercat sa te loghezi azi de mai multe ori in forum?
|
|
|
![]()
|
|
Cum te poti loga de mai multe ori? Adica te deloghezi, te loghezi iar, iar te loghezi, si tot asa? Pana te plictisesti Diana sa il vezi , cum se logheaza/delogheaza? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Seara buna insomniacelor!
Scuze Diana dar am avut problema cu logarea la toate conturile mele posibile pe internet,ajunsesem sa cred ca mi le-a spart cineva,dar am reusit dupa cateva ore sa dau de capat,scuze te rog inca o data! Corina,febletzea mea cand vrei,berea e disponibila,Albi draga sigur ne vedem in vara scapi tu asa usor de mine? Stella la ultimul post de la hot bar,fara suparare dar ai stalcit italiana mai rau ca un incepator,motive: *una seconda:gresit se spune un secondo,e de genul masculin chiar daca in romana e de genul femini *baccio e cu doi de c,atentie mare la ortografie *vb.sogniare cum l-ai scris si repetat de vreo cateva ori in postari e total gresit si nici nu exista in dictionar,poate ai vrut sa spui sognare,atentie din nou la ortografie ca dupa ureche suna bine dar dupa scris e jale,si concordanta timpurilor lasa de dori,passato cu imperfetto,mai gandestete? O seara placuta! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Chiar ca apar cand nu-i cauti! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
succes Stella , io sunt convinsa ca o vina si la tine fat frumos, cu palosul gros ...
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
mai ales cu palosul gros (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Si cand nici nu ai nevoie de unul in plus sa-ti strice ce a mai ramas din ziua stricata. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 04:52 AM |
|