![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Laur, eu am crezut intii ca incearca cineva sa iti forteze contul... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Inveselirea, City! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu am o buna dispozitie de zile mari dintr-o data! Or fi bagat astia ceva in apa... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Doar ca eu nu caut nici un Fat, nici un Frumos.
Si nici macar nu ma dau desteapta ca altii. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Diana, ce mai faci tu? Te-am sunat acum cateva zile dar nu ai raspuns... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Mi s-a pus pata pe un produs: http://www.occmakeup.com/lips.html Sunt super misto si concentrate rrrau. Pui jumatate din jumatatea unei boabe de mazare si tot e mult pentru a acoperi buzele. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
BACIO E BACIO ! Si daca se vorbeste si se scrie altfel la voi, chiar nu ma priveste.
Si daca am pus un i aiurea nu ma face incepatoare. Ai tu o zi buna, dupa ce le faci zile fripte altora. Toti putem gresi. Si tu ai facut-o si nu ti-am spus. Poate trebuia. Ca vezi tu, nu te mai dadeai profesor. Dedicatie pentru tine: (IMG:http://www.alebaci.it/imagini/raccoglitore2.jpg) P. S. : Con tantissimi baci! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Aoleu Stella da ce e cu moralul asta?nu-i bai ca n-a murit muma baietilor,fii fara grija decat o legatura de prosti mai bine unu si zdravan!Ce kinki sunteti julsko si Pink,salutari!
Stela imi cer scuze,sincer nu am vrut sa te simti jignita,mi-am spus punctul de vedere si am crezut ca fac bine daca iti spun,nu ma cred profesor desi as putea,am predat odata si pentru emigranti intr-un scop umanitar,nu cred ca ma alegeau astia asa de flor de dude!Nu mai comentez pentru a nu lasa loc de alte comentarii! This post has been edited by laur claudiu: May 22 2010, 12:56 AM |
|
|
![]()
|
|
Ai tu o problema cu problema mea. Cine a spus ca au murit barbatii. Poate citesti mai bine posturile anterioare, daca tot o faci, si vrei sa dai sfaturi.
|
|
|
![]()
|
|
Kinky? Noooooi? Nuuuuu! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu ascult smooth jazz pe www.sky.fm Salutari, Laur! |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Stella inca o data imi cer scuze,nu-mi sta in caracter sa supar persoanele, si mai ales de pe acest forum care imi sunt dragi!Sa ai o seara placuta!
|
|
|
![]()
|
|
Eu UB40.
S-a vazut caracterul tau, iar scuze iti tot ceri. E usor sa dai cu mopul dupa ce uzi podeaua? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 11:26 AM |
|