![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Lasa laptopul unde e, ca sta bine. Mai bine arunci conexiunea. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Pink, mai astept mult rindu` ala ca mi s-o uscat gura. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) City, sa moara Veta, calmeaza-teeeeeeee! (btw, acu` sa te superi si pe mine insa infinitivul pentru a spune a IIa plural e spuneti fara cratima. Na, acu ma iei si pe mine la trii pazeste? |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
City, ai intrat morocanoasa pe forum in seara asta, mi se pare mie. Hai sa nu insistam sa ne spargem pietre in cap unul altuia. Laur si-a cerut scuze, accepta-le si tu si haide sa nu tinem suparari...
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Si ca sa inchei si eu. Laur tu nu ai sa poti sa fii niciodata un prieten.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Vineeeeeeeee! (IMG:http://www.femail.com.au/img/cosmopolitan.jpg)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Pink esti o scumpa iar cocktailul e...ma faci sa dau o tura in barul din soggiorno!
Eu nu vreau sa ma cert cu nimeni,o imbratisare si un pup virtual catre Stella! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Prietenul te trage de mineca cind gresesti ca sa te drepti, City, nu iti cinta in struna ca sa nu te supere.
Prietenii te ajuta sa fii mai bun, nu se bucura cind dai cu bita-n balta. Ce-i cu tine in seara asta? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Lingusitor esti. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
City, o cauti cu luminarea! Si-o cerut omul scuze ca a facut greseala sa iti atraga atentia, acu` orice ar spune e naspa. Vezi ca incepe sa semene a atac la persoana si ne suparam.
|
|
|
![]()
|
|
Cand veti sti adevarul, veti vedea mult mai bine.
|
|
|
![]()
|
|
City, ai o pauza de 24 de ore sa respiri adinc, ca m-am suparat io acuma.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 06:16 PM |
|