![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 10-March 09 From: FFM Member No.: 6,040 ![]() |
E ultima noapte petrecuta in casa noastra. Prima casa a mea. Abia asteptam sa plec de aici, dar fiindca asa sunt eu sucita si nostalgica in avans, parca imi pare rau ca plec. Un pic, nu mult, pentru ca mi-e tare dor de Europa, de vivacitate urbana, de oameni pe strada... iar Germania a fost dintotdeauna tara mea preferata. Am doi baieti dragi cu care plec intr-o noua aventura in viata mea - sotul si Mau. Sotul imi ofera iubire, siguranta si stabilitate, Mau ne umple inimile de zambete in fiecare zi. Nu am avut dintotdeauna toate aceste lucruri, dar le-am asteptat, le-am sperat, le-am cautat si le-am gasit. Putin mai tarziu decat mi-as fi dorit, dar a meritat asteptarea.
Ah, si nu va mai certati degeaba pentru lucruri marunte. Cu totii gresim, din greseli invatam. Daca nu invatam singuri, sa ne consideram norocosi ca ne invata altii. Imbratisari tuturor. (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="<A href='http://www.youtube.com/v/xfsCAJnx2JI&hl=en_US&fs=1&">http://www.youtube.com/v/xfsCAJnx2JI&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="<A href="http://www.youtube.com/v/xfsCAJnx2JI&hl=en_US&fs=1">http://www.youtube.com/v/xfsCAJnx2JI&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
Melodia mea de suflet...dedicatie pentru toate (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si pentru Laur (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! Se pare ca am dat-o in bara...nu am reusit sa o pun (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ! Scuze de bulibaseala! |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Neatza Corina si all eladies!Tocmai am pus de cafea,am un somn in mine..Corina despre video cum sa-l pui uitate la topicul de it si tehnica la explicatiile lui Teo,stai linistita ca si eu am dat_o in bara la inceput cu postarile de video (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
O zi frumoasa,mult soare,dar si multa treaba si smotruiala prin casa! Charlie o imbratisare si de aici din Italia,ai grija de tine!va doresc o zi frumoasa! This post has been edited by laur claudiu: May 22 2010, 08:18 AM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Am urmat pas cu pas tot ce scrie acolo (IMG:style_emoticons/default/322.gif) ...nu pot sa-mi dau seama unde e greseala (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) !
Eu mi-am baut cafeaua si fac curatenie. Azi e sarbatoare. La noi se impart castroane cu cirese (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ! Eu am sa sarbatoresc cu domnu' Bubu (asa il alint eu pe al meu domn) la un gratar cu mici si cu pulpite. Singuri, la noi pe terasa...aaa si cu o bericica rece, rece (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ! Charlie, iti doresc mult noroc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Corina vreau si eu gratar (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Maine o intindem si noi la mare,ne-am pus toti nebuni de acord,maine la 7.30 spre Sottomarina,spiaggia la Serenissima (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .o sa mananc racusori si pentru tine,si peste la garatar si o bericioaica rece (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
...uitasem,Corina vreau si eu un castronel de cirese!ce cersetor sunt vai vai (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by laur claudiu: May 22 2010, 08:54 AM |
|
|
![]()
|
|
Laur (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ...racusori?? Poate nu te gandesti la mine ca te-ai ars (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ! Daca vrei gratar urca repede in avion si vino aici. Eu maine iar am musafiri...iar fac bors de peste (IMG:style_emoticons/default/322.gif) .
Laur...acum am vazut ca ai postat...am si cirese si capsuni(romanesti) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
Sarut mana,mai ca as trege o fuga... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sper sa nu fiu penibil dar nu am mancat niciodata bors de peste,suna interesant si delicios si nici Tulcea n-am vazuto,am un prieten de facultate foarte bun din acelasi oras!Ce zici cu prima ocazie cand o sa aterizez pe la Tulcea ma pot baza pe tine sa -mi arati un restaurant bun in care sa mi pot rasfata papilele gustative cu specialitatile locale?Vreau sa stii,daca ai ocazia sa vii vreodata in Italia,sa vezi Venezia,ai un ghid in mine,cu cea mai mare incredere (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Kryss te pupacesc,un sfarsit de saptamana placut si ai grija de tine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !pt.tine o dedicatie: <object width="500" height="405"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/RZXoVa0tH_w&hl=en_US&fs=1&rel=0&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/RZXoVa0tH_w&hl=en_US&fs=1&rel=0&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="405"></embed></object> Si pentru Diana o dedicatie,la cafeaua si tigara de dimineata! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) <object width="500" height="405"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/OmqHNogpbzc&hl=en_US&fs=1&rel=0&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/OmqHNogpbzc&hl=en_US&fs=1&rel=0&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="405"></embed></object> This post has been edited by laur claudiu: May 22 2010, 09:18 AM |
|
|
![]()
|
|
Laur...cu cea mai mare placere am sa-ti fiu ''ghiduleasa'' cand ai sa aterizezi pe aici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! Restaurante bune in Tulcea nu prea gasesti. Dar poti veni la ''Bubutza & Co'' (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ( asa imi zic prietenii) si mananci ce vrea sufletelul tau( sper sa vii in sezonul racilor (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ). La Venetia trebuia sa ajung in decembrie 2009 ca sa fac revelionul la un prieten care locuieste acolo, dar pentru ca la sfarsitul lui noiembrie m-am operat nu am mai plecat.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Melodia pentru Kryss imi place si mie tare, Laur, e numa' buna pentru o sambata dimineata ...loool (e dimineata la mine, ca eu m-am culcat la 4 azi noapte (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ). E frumos si soare si la noi, cat mi-a lipsit soarele zambaret...
Laur, restaurante bune si coltisoare din rai gasesti in delta, mai degraba decat in Tulcea, cred ca , Corina cam le stie pe unde sunt. Distractie maxima la mare. Corina, gratar, bere rece, iarba verde, companie placuta in preajma, GOOOO GIRL. Un weekend frumos la fete (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna dimineata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Prima sambata libera de cand cu sezonul nuntilor. Ah, ce bine e sa te trezesti sambata la 2. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 01:34 AM |
|