![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Sylvia sarut mana de urare,abia astept sa ma balacesc,in sfarsit mare si soare de 30 de grade (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Neatza Pink,profita de zi ca ai sa plangi mai incolo dupa ea,cum ai zis si tu sezonul nuntilor si ai sa fii foarte ocupata!Pana la doua?Ala da somn de frumusete!Sa ai o dupa-amiaza placuta! Book oare ce o mai face ca nici un semn? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Sylvia, ai dreptate, restaurante bune se gasesc in delta. La noi ploua cu galeata (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Pai abia am prins-o libera dimineata! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si am dedicat-o rasfatului meu si atat. Vreau sa gatesc si sa imi fac un masaj, sa ma vopsesc (s-o sun pe Roxanica sa ma execute o nuanta calda de ciocolata) si... poate diseara ies in Limelight, un piano bar foarte dragut de pe Calea Victoriei.
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
'Neataaaa! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sunt aici Laur! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) Ieri am avut un sarbatorit si am iesit in oras, iar azi am dormit pana la 1. (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif) Afara e o vreme asa urata la noi... (IMG:style_emoticons/default/rain.gif) Si am fi vrut si noi un gratar dar nu stiu daca se poate. (IMG:style_emoticons/default/fist.gif)
Charlie, imi inchipui ce emotii te cuprind! Succes in noua casuta! (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif) Am fost si eu putin plecata si v-ati luat la cearta. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Ca sa ma bag si eu ca musca-n lapte, City, ai voie sa-ti spui parerea, atata timp cat nu jignesti. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Omul doar te-a corectat si cand a vazut ca te-a deranjat ti-a cerut si scuze, nu aveai de ce sa te superi asa. Eu cred ca erai intr-o stare proasta si te-ai razbunat pe el. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Laur, eu imi doresc sa fiu corectata atunci cand gresesc, dar nu toata lumea este la fel. De aceea ma abtin in a corecta, cel putin pana cunosc persoana mai bine, pentru ca unii o pot considera un afront. Spre exemplu, si tu ai facut cateva greseli de gramatica (in romana, ca la italiana sunt f. incepatoare (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) ) si nu am zis nimic, sa nu cumva sa te simti prost. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Cel mai bine este, dupa parerea mea, sa corectam greselile la topicurile speciale, fara sa atragem atentia asupra persoanelor care le-au comis. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Pink, ma bucur ca esti intr-o stare mai ok! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) O zi cat mai frumoasa tuturor, pace si iubire va doresc! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Salutare tuturor! Laur, multumesc pentru melodie, imi place mult de tot. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Eu incerc sa am grija de mine, dar de neatenta si impiedicata ce sunt ieri dupa masa mi-am fracturat\rupt degetul mic de la piciorul drept. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Am dat cu el in tocul de la usa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) In rest eu sunt bine sa zicem. Ma enerveaza ploaia asta, dar vine ea vara (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Va pup pe toti si aveti grija de voi! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bonjur! Io azi am avut chef de leneveala. Dar credeti ca s-a putut? N-aaaaai sa vezi! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Kryss pupaceala si o urecheala mica,mai ai grija de tine ca ma supar,auzi la ea degetelul,vai vai ce neastamparata! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Kryss noi maine mergem la mare,ce zici,pastrez un loc in masina si pentru tine? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Book sa-mi fie rusine daca am facut greseli de gramatica,trebuia sa ma corectezi,nu ma suparam,din contra imi dadeam una peste neuronul asta mic si dus cu pluta,la mine e problema ca de mic prin tari straine si mai mereu fac mixari de cuvinte,nu e o scuza chiar va rog sa ma corectati! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Diana toata ziua treaba?Acorda-ti si tie un moment de rasfat cum face aztazi Pink! Rody pe unde umbli ca numai dai nici un semn,ineseara cumva iesire in club? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Julsko ce mai faci?Sa ai un sfarsit de saptamana placut! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by laur claudiu: May 22 2010, 03:46 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Nu ai de ce sa te superi pe mine se mai intampla (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Cat despre mers la mare, ce bine ar fi ,ca si-asa 4 saptamani trebuie sa le stau cat mai mult in pat. Vreau si eu soare sa ma bronzez. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trimite si tu in Romania vreo cateva zeci de milioane de raze de soare. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Distractie placuta! |
|
|
![]()
|
|
Scumpa de tine!Daca as putea ti-as trimite Soarele la pachet! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sa ai o dupa-amiaza superba! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Maine cand o sa belferesc pe sezlong o sa te pomenesc,daca sughiti sa stii de ce! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Io sunt bine Laur (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
azi imi vin musafiri la pool party diseara !! si asa ca mai strang si io putin ce am tot aruncat prin casa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si acusi ma bag la curatat si piscina ca deh la ei e intotdeauna sclipitor de curat si sunt baieti vb aia ... Ce caldura ametitoare e afara ... 30°C |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 10:43 AM |
|