![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ma uit pe Youtube la The White Masai.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Vizionare placuta Pink! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Merci! Noapte buna tuturor! Maine ma trezesc devreme.
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Nu in market, Julsko, in farmacii! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Sa inteleg ca locuiesti in Spania acum? Trece roseata, dar te trezesti apoi cu pielea imbatranita si alte probleme si nu stii de ce. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) City si eu tot "paloarea" pielii o prefer, mi se pare uneori asa de aristrocata de demult sau doar diafana. dap insulele canariei tin de spania (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ... desi nu sunt un fan a spaniei m-am obisnuit cumva aici .. Cindy sa nu incep sa iti povestesc ce arsuri solare cu febra am avut in primul an ... cand credeam io ca ce creme ma , alea sunt pt fitze.. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Stella mersi de poza ... io ma gandeam ca e apa ceva minerala (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Pink vizionare placuta ! Noapte buna fetelor si lui laur ( desi ne cam evita) sa dormiti pufos ! Edit : mi-am zis o parere despre "alt film" This post has been edited by Julsko: May 26 2010, 04:55 AM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna! Eu stau in pat si ma uit la tv, citesc, stau cu voi si cam atat. si ce de treaba am de facut dar nu pot, adik nu am voie (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Julsko (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Neata la toata lumea (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! Ma duc sa fac ceva treaba prin gradina (IMG:style_emoticons/default/322.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Neata! Vreau sa dooooooooooormmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!
|
|
|
![]()
|
|
Buna ziua! Si eu vreau sa dorm! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) M-am trezit cu noaptea in cap...
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Salutare!E o naduseala aici,cald nene nu gluma,e si umezeala foarte mare si se resimte!julsko nu va evit,nu as avea motive,pur si simplu nu prea mai am timp de intrat pe net,sunt stresat,imi caut de munca,criza inca se mai resimte aici,vreau sa muncesc (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Kryys imi pare rau ca esti imobilizata la pat,iti urez insanatosire grabnica si dupa daca dai chef de chef sa ne chemi si pe noi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Corina ce mai faci?Pink ce schimbare!Te prinde,in orice caz,deja stii acest lucru,esti foarte frumoasa! Sper sa revin si la topicul de limba italiana cat de curand sa-l reactualizez! Duminica aceasta,program la mare,din nou...si ce bronz am pus pe mine,ma saturasem sa fiu alb ca laptele,acum sunt un cascaval mai afumat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am cumparat si o lotiune de fata si corp de la Rolland goldensuncare +50 spf uva/uvb si contine titanium dioxide si zinc oxide,nu m-am prajit deloc,ba din contra m=am bronzat treptat si frumos,ca sa nu zic ca abia au fost introduse pe piata italiana si erau la un scont de 70%. O dupa-amiaza placuta! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Holla! Io m-am prins ca pot sa intru pe net direct de pe fereastra de mail. da de unde sa stie cizma de mine asa ceva? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Am fost si mi-am luat azi dim rezultatele la PAP. Is sanatoasa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ma plictisesc. Am o groaza de treaba, dar ma plictisesc! E tare ciudat. Numai io as fi in stare. Speram si eu duminica asta sa ma duc la mare, dar colegii mei scartari, au zis ca e prea departe marea. Is 80 de km. Da crek daca nu se hotarasc ma duc singura. Da Laur, e o caldura de lesini si aici, si nici u poti sa iti imaginezi in apartamentul meu mansarda cam care e situatia.... Hai ca mai muncesc un pic (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 10:15 AM |
|