![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
La mine e asa de cald afara, ca lesini. Sau asa mi se pare mie. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Buna fetele! Eu mi-am aranjat florile. Afara e o zi superba, cald si frumos, cu pasari care canta de bucurie. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Doamne...e atat de cald! Simt ca ma sufoc...vreau in Grecia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ! Vreau sa fac o baie in mare. Am o stare tampita, cred ca de la caldura!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Stati la umbra. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Si mie mi se pare foarte cald... (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Desi e umbra afara... pardon, noapte. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
This post has been edited by Book: May 26 2010, 08:57 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara! La mine in casa e un fel de sauna foarte mare pentru o sauna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vroiam sa va spun ca am dau o cautare pe google pt costume de baie 2010. Ghiciti ce link a aparut primul pe lista??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Elday biensure!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Am mancat o salata enorma, nisste capsuni si niste seminte si acum as vrea sa dorm. Voi ce faceti? |
|
|
![]()
|
|
Eu am vazut un film. Am mancat un ardei umplut cu smantana. Si sunt fericita. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bonsoir! Io am o stare de cacao. Je ne sais pas pourquoi, da` ie naspa.
|
|
|
![]()
|
|
Eu sunt fericita. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Asta e grozav. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 10:21 AM |
|