![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Buna dimineata (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Neata.
Va salut si eu pe fuga. Sunt in Iasi, am venit sa-mi iau copiii si sa plec in Suceava. Ma mut acolo si sunt fericita. Ieri am avut o zi aiurea de tot. Am sunat proprietarul si i-am zis ca plec, sunt la zi cu toate la chirie. Proprietarul e in grecia de aproape 10 luni si l-a imputernicit pe un verisor de-al lui sa stranga toate chitantele si sa verifice lunar daca am platit chiria. Eu am pus banii in contul lor si am predat chitantele lunar domnului asta. Ieri ma suna tampitul asta si-mi zice ca el nu gaseste chitantele pe ultimele 6 luni si ca eu de fapt n-am platit (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) Imi venea sa-l omor prin telefon. Pai daca eu n-am platit...cum naiba ai reusit sa ma tii 6 luni gratis? Acum tre' sa ma duc la banca sa aduc dovada precum ca am virat in contul respectiv banii. Va pup si va doresc o zi faina (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Oana, traiesti o telenovela (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Cum naiba nu gaseste chitantele? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Vezi ca poti cere o situatie de client de la fiecare furnizor de utilitati (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Acolo va aparea ca esti la zi cu platile. Iar la banca se poate verifica prin extras bancar, numai ca asta il poate ridica numai titularul contului (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ma bucur ca te muti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Poate acolo iti va fi mai bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Iti urez bafta si mult noroc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Pink, sunt deosebite pozele, originale, superrrrrr. Imi place mai ales lady in black (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
Oana, bafta in noua ta viata din Suceava (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna! Eu sunt bine,stau in pat cu gheata la picior. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Oana, numai bine iti doresc si sa se implineasca toate visele (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Salut, fetelor! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pink, ce poze! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Sunt super! Teo, ce faci? O zi frumoasa tururor! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Azi va fi ingropat actorul Jean Constantin (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) S-a dus si el...
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Kryssule, iubita, sa ni te faci bine repede-repede!!!
Oana, nu stiu daca o sa iti dea extrasul, trebuie sa il iei pe nenorocit pe sus la banca. Pinkule, esti foarte talentata si fotograful de asemenea. Iti prevad o ascensiune rapida! City, stiu texul ala, e foarte fain. Cori, la mine e cald azi... Book, tu ce faci, maica? Teo, te sarut! ... Sper ca n-am sarit pe nimeni. Va tuc, sint pe fast forward... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Di, incerc sa ma fac bine mai repede, dar... de.. in limita posibilitatilor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ideea e ca nu am stare sa stau numai in pat sa nu fac nimic. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Este foarte cald si azi.
Diana (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! De la Laur nu mai avem nici un semn de viata (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 10:48 PM |
|