IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 25 26 27 28 29 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XXXVI - eLady`s hot spot, Eh, de-ale noastre...
citystella
post May 28 2010, 12:09 PM
Post #261

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 8,322

Buna ziua fetele! O zi superba si azi. Soare, cald, numai bine de o baie in piscina. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Florile mele arata superb. Infloresc toate si sunt atat de fericita. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
laur claudiu
post May 28 2010, 01:19 PM
Post #262

Obsedat

Group: Dependent
From: Undeva in tara lui Dante...
Member No.: 8,005

Corina,sarut mana ca te mai gandesti si la mine!Sincer sunt intr-o perioada cam agitata si sper sa se rezolve cu bine,ma refer la o hotarare irevocabila la care azi am auzit ca au facut recurs in anulare,imi vine sa-i strangulez,mai e un pas si atunci bag penal ca m-am saturat sa ma tiganesc pe banii si munca mea.
Va citesc aproape pe toate,ma bucur pentru realizarile voastre insa sunt si persoane care m-au facut sa numai intru de placere pe acest forum,sincer superficialitatea isi spune cuvantul si sa postez doar de dragul de a o face,sa ma bag in seama cu forta sau si mai penibil sa-mi raspund la postul meu din aceiasi zi in care nimeni nu a avut nimic de spus,no comment!
Respectul meu pentru Diana,Book si Pink care monitorizeaza acest forum!
Insanatosire grabnica pentru Kryys!
Oana pentru mine vei ramane mereu superwoman,te apreciez,sa razbati in jungla in care traim astazi trebuie sa ai tarie de caracter si pantaloni pe tine,resusesti in fiecare zi,bravo se poate!
Corina mereu ai sa ramai febletea mea,ai ceva aparte,nu stiu sa explic dar te admir,esti o femeie de nota 20!
Julsko,Rody,Charlie,Sylvia va urez sa aveti parte numai de lucruri frumoase!
Va multumesc frumos la toate,ca m-ati primit intre voi,ca am avut ocazia sa impartasesc anumite opinii si pareri,am avut multe de invatat,o sa va citesc in continuare,atat cat imi va permite si timpul insa aceasta va fi ultima mea postare pe acest forum!
Sa aveti o zi superba!

p.s:uitasem de vecina mea de la nord,Albinutza harnicutza,ai grija de tine si sa fii iubita!Daca vei avea ocazia sa treci prin Padova si vrei sa bei o cafea,conteaza pe mine,adresa mea de e-mail o gasesti la profil!Te pup si ai grija de tine!
Si nu in ultimul rand un pup virtual si o floare ca semn de gratitudine pentru Teo,esti o doamna si cu asta am spus totul!

+Quote Post
kryss_10
post May 28 2010, 01:40 PM
Post #263

Incurabil

From: The moon
Member No.: 6,083

Buna Laur! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Si eu ma mai gandeam la tine, dar stiam ca esti ocupat si ca intri cand ai si tu timp liber. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Multumesc, o sa ma fac bine si o sa merg si eu la mare,nu numai tu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nu inteleg de ce ai scris ca e ultima ta postare pe acest forum si nici ce te-a facut sa iei decizia asta.Te asteptam cu drag inapoi,daca te razgandesti. Numai bine iti doresc si ai grija de tine.

+Quote Post
Corina
post May 28 2010, 01:43 PM
Post #264

Incurabil

Group: Obsedat
From: Tulcea
Member No.: 7,788

Laur, eu nu inteleg! De ce e ultima ta postare? Ce anume te-a suparat asa de tare? Poate esti intr-o ''pasa'' mai nasoala azi dar fii optimist! Sanatosi sa fim ca belelele curg!
Te pupicesc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !

+Quote Post
Globetrotter
post May 28 2010, 01:44 PM
Post #265

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Salutare, Laur. Eu credeam ca hotararile irevocabile sunt chiar irevocabile si nu se mai poate face recurs la ele. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Cat priveste faptul ca nu vrei sa mai postezi, e alegerea ta dar ia in considerare faptul ca peste tot apar si conflicte dar noi te apreciem si nu ai de ce sa simti ca "te bagi in seama". Si eu am zis la un moment dat ca nu mai postez, dar am revenit asupra deciziei. Sper sa revii si tu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) In plus, mi-ai promis niste poze. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu fac tot ce-am facut ieri, Diana, mersi de intrebare! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Si maine tot asta o sa fac... doar ca avansez cam incet. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) In rest, mai nimic.

+Quote Post
laur claudiu
post May 28 2010, 01:49 PM
Post #266

Obsedat

Group: Dependent
From: Undeva in tara lui Dante...
Member No.: 8,005

Treaba cu bagatul in seama si postari de aiurea au fost redirectionate cu foarte mult bun simt catre o persoane,va stie cine,pentru ca se va simti,macar atat!Book sper sa revin intr-o zi cand forumul va fi asa cum l-am cunoscut eu,prietenos si calduros,sunt mereu deschis la ceva nou insa nu si la lipsa de bun simt!

Book am un proces pentru drepturi banesti si reangajare,vorba vine,e proces civil,am avut recurs la hotarare irevocabila,mi-au mai facut un recurs si am castigat definitiv la Curtea de Apel si acum am aflat cand am vrut sa-mi iau banii ca fac recurs in anulare,am crezut ca ma duc cu capul,avocata m-a linistit,va fi bine iar daca nu se poate prin executor silit la urma va fi si penal,nu-i asa ca e super!

This post has been edited by laur claudiu: May 28 2010, 01:53 PM

+Quote Post
Corina
post May 28 2010, 02:37 PM
Post #267

Incurabil

From: Tulcea
Member No.: 7,788

Laur, procesele de genul asta se taraganeaza destul de mult. Din cate am inteles esti in proces cu fostul angajator. Sper sa nu ma insel. In cele din urma se va rezolva cu executorul silit.
Charlie si Jul mai traiti? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
citystella
post May 28 2010, 02:51 PM
Post #268

Membru de Onoare

Member No.: 8,322

Am gasit un video dragut, si am vrut sa il impartasesc cu voi, iata-l:

http://www.youtube.com/watch?v=Z19zFlPah-o...player_embedded

Si unul pentru Laur:

http://www.youtube.com/watch?v=wOlTdkYXuzE...player_embedded

This post has been edited by citystella: May 28 2010, 02:58 PM

+Quote Post
Jo-Anna
post May 28 2010, 04:49 PM
Post #269

Invincitus

Member No.: 8,431

Sunt aici ... ieri am avut o zi dedicata filmelor , apoi pe seara ... mi s-a facut asa rau ... am dat la ratze all my "junk food" ce am bagat la filme ... Nici acu nu mai pot manca nimic , si ma simt asa parca nu am viata ... Ma duc la o plimbare acusi , poate o sa fie putin mai bine ..

Va pup sa va faceti de cap!! si in locul meu...

Laur ce e asta ultimul post .. vino si tu din ani in pasti si ne mai da o veste , buna , rea le luam pe toate ... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , io sper sa nu fiu una din cauzele alea care tu pleci! Succes cu ce faci , da nu te lasam noi asa usor , dont worry (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

This post has been edited by Julsko: May 28 2010, 04:50 PM

+Quote Post
charlie
post May 28 2010, 06:15 PM
Post #270

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: FFM
Member No.: 6,040

Charlie prezenta la apel! Noi suntem la hotel de aproape o saptamana, intr-un apartament cu 2 doua dormitoare si (o super) bucatarie, e foarte confortabil dar nu e de facut nimic prin imprejurimi, doar cumparaturi (pentru care nu mai avem loc in valize). Asteptam cuminti ziua de 1 iunie cand vom zbura spre Frankfurt!

Salutari tuturor! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Pink, sunt super pozele!

+Quote Post

99 Pages V  « < 25 26 27 28 29 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 10:23 PM