![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara!
Laur, nu te mai consuma asa pt orice. Treci aici la apel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aici tocmai a tras o ploaie scurta si torentiala. S.a mai racorit aici. Am papat paella, acum beau o bere, rontai seminte, si film (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Voi? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Io beau bere cu lamiie si minc dintr-o chiftea, Biziila. Mai am o tura in tigaie, alta e inca neformata si alta e gata...
Laur, poate te mai gindesti; stiu din proprie experienta ca nu e bine sa te lasi prada primului implus. Insa oricare ar fi decizia ta, eu o respect. Insa eu sint de principiul ca "nu mor caii cind vor ciinii." Aka "Mergi mai departe atunci cand toti se asteapta sa renunti. " Jul, maica, da` ce-ai mincat? Charlie, profita de hotel si odihneste-te cum poti mai bine, ca atunci cind ajungi te asteapta o multime de treburi. Cori, tu ce faci? |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna!
Am facut treagba prin casa pana acum. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mi-e un somn.... Cred ca in seara asta nu fac nimic si dorm... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Io-te ca pap si o punga cu pufuleti.
Cred ca inca nu mi-au intrat banii. Stau si weekendul asta pe dreapta!!! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Io am dormit ieri: de la 9 seara pina azi dimineata la 9... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Tre sa ma epilez, sa ma dau cu autobronzant, sa fac baie (alta e ordinea)... |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Eu cred ca ma duc la culcare. Noapte buna tuturor! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Seara buna !
Vazui acusi ca Laur vrea sa paraseasca corabia...hmmm, what can I say but...think twice (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) . Merci de urari, dar mi-ar placea sa te mai vad p-acisilea. Iti doresc sa-ti rezolvi si problemele juridice, hai c-a fost o zi mai grea, dar o sa treaca, maine o sa vezi viata cu alti ochi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Noapte buna fetele! Eu inca nu ma culc.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Noapte buna, gagici! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Buna dimineata (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! La noi a fost potop azi-noapte. A plouat cu galeata. Azi e zi de curatenie prin casa.
Pupici la toate si lui Laur (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 10:56 PM |
|