![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Corina uita-te la video intreg,razi fara oprire!
Albi da sistemul la maxim,am o dedicatie pt,tine: <object width="500" height="405"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/XYuGNwN5dxc&hl=en_US&fs=1&rel=0&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/XYuGNwN5dxc&hl=en_US&fs=1&rel=0&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="405"></embed></object> This post has been edited by laur claudiu: May 29 2010, 09:48 AM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
S-a trezit si Albi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
Pai la tot ''videoul'' m-am uitat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
eu am reusit sa pun doar melodia cu o secventa,video intreg nu ma lasa,dar ai vazut ce nebuni! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pacatele mele va las,ca tre sa mai fac si curatenie,am fugit,ne mai auzim! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Hei, Laur vad ca esti Dj azi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Multumesc pentru dedicatie (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
ooo si io am treaba! Am scos pledul de la masina. evident ca nu e spalat. Tre sa ma duc cu el in oras.
Ia mai bine sa ma pensez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna ziua! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ma duc la Hair and Make-Up Fest! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Am pus la dezghetat o pulpa de ied, dupa aia o impanez si o bag la cuptor (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , bag si niste cartofi noi la ceaun si o salata de rosii( am gasit in sfarsit rosii romanesti).
Azi e cald, foarte cald, cu toate ca azi-noapte a fost potop. Pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! Diana te-ai trezit? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Neata si de la mine! Am reusit sa prind si eu nitel net cat sa postez aici, dar din nefericire inca n-am recuperat ce s-a mai scris pe forum. Sa vedem cat ma tine netul (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Eu sunt oki, azi mi-ar fi placut sa ies putin la plimbare dar este putin cam innorat. Cred ca tot ies mai incolo. Si vreu sa fac si ceva de mancare dar dupa ce ma duc sa cumpar, ca n-am ce gati. Va pup pe toate! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Holla!
Am terminat de spalat vase, frecat aragaz si chiuveta, acum tre sa mai strang pe acolo pe dulapuri. Am mainile crete!! Laaauuurr!! Care e situatia la tine? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bai nene detest dezinfectantii pe baza de alcool si clor,am un nas,dracie!Am dat la gata cu baia si bucataria,oglinda unei case!Albi hai la o bere rece,am doua,una mie,una tie,ca am muncit nitel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Vai de capul meu Corina.ma bagi in sevraj,nu e corect,gasesc eu ceva de facut si-ti fac in ciuda! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 12:33 PM |
|