![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
He, he, iubitul meu din liceu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Am o prietena norocoasa care o sa-l vada live in Bruxelles in iunie, concerteaza acolo. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Clar ca e norocoasa. Vrem neaparat poze. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 10-March 09 From: FFM Member No.: 6,040 ![]() |
Fetelor dragalase si baiat, (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) noi nu mai avem de niciunele in casa, ne-au luat tot mutatorii astia cu truck-ul lor cat strada. Nu TV, nu pat, nu scaune, nimic. Ne-am umflat saltelele cu aer pe care le-am cumparat cand ne-am mutat aici si suntem ca in concediu, la cort - happy campers!. Noroc ca mai avem internet si poate mai bagam un Netflix daca ne plictisim. Sambata plecam cu totul de la mosie si ne mutam la hotel. Pe 1 iunie ne luam zborul! (IMG:style_emoticons/default/dance.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Buna ziua (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! Am o stare aiurea...poate din cauza vremii. La Tulcea e frig, bate vantu' si cred ca iar o sa ploua.
Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Charlie: Dar de ce v-au luat totul? Nu ati fost cuminti? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ("Imi iau jucariile si plec" (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
Corina: Si la Iasi e o vreme de parca nu ar fi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cred ca in toata tara e ciudatenia asta de vreme. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Servus la toata natziunea!Am niste ochi umflati,statusi la benoclat ochii in laptop pana la 5 dimineatza,iar la 7 per forza in picioare,nu ma mai ajuta nici cafeaua,cred ca nici perfuziile (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Charlie sa speram ca va fi de bun augur cu noua casa!Book vreau sa mai fac cateva poze cu niste peisaje si pe sfarsit de saptamana va pun la dispozitie poze cu toata Provincia di Padova! Corina aici e o vreme asa faina,25 de grad,te invit la mine pe terasa la o bere,ce zici? Kryysulet pe unde umbli,nu stiu de ce dar imi est asa de de draga,te pup si ai grija de tine si fii atenta si la medicatie ok? Teo,ne-ai parasit,mai vrem ceva dedicatii,a intrat deja dj-Ul in concediu? Diana,Pink,Julsko,Cittystella salutari si sa aveti o zi superba! Aaa si sa nu uit de vecina mea de la Nord,Albinutza harnicutza! |
|
|
![]()
|
|
Si eu am stat pana la 5 dimineata aseara, dar m-am trezit la 10. Ei ce sa-i faci. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Eu muncesc cu drag si spor cu un ochi la voi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Acum nu mai am timp, insa revin cat de curand pot (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Eu ma pregatesc de-acum sa ies la film. Abia astept, sunt atat de emotionata. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 06:31 PM |
|