![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
La multi ani Kry!!!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Buna dimineata fetele si Laur (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
Sylvie si ziua mea este tot pe 19 iunie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ! Pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Hello! Eu aseara am fost la film (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Multumesc Jul, dar mai este pana la ziua mea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Va pup! O duminica placuta! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Buna dimineata! Ieri am fost la shopping si mi-am luat chestiute frumoase. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Si aseara m-am uitat la eurovision.
O dedicatie pentru Cindy si Sylvia: <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/9Snnkj95j4Y&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/9Snnkj95j4Y&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object> |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Book, esti o draguta, as usual! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Ca tot vorbeam despre zile de nastere si varste, "when I was younger..." nu este o aluzie subtila la batranetea mea, nu??? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Sa ne arati ce ti-ai luat!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Kris, da, pe 19 sunt nascuta. Uite ce s-au gasit gemenele noastre nascute in aceeasi zi! |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Chiar asta vroiam sa spun, Cindy, ca ai imbatranit! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca si mine, de altfel. Suntem doua babute. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Apropo, tu erai fairytale-ul in povestea asta, chiar nu stiu de ce te-ai identificat cu barbatul. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Cand o sa am putin timp o sa pun mai multe poze, promit. Cred ca lumea se relaxeaza azi. O zi cat mai placuta tuturor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by Book: May 30 2010, 01:25 PM |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Hello!
Am fost ieri la hair&beauty fest. O porcarie. Putini distribuitori si un concurs de tot rasul. Organizare si mai proasta. Ma simt cam daramata astazi, nu stiu de ce. Aseara nu am avut net si am stat de pe telefon pe messenger. Iar imi face probleme Click netul. M-am certat cu ei 30 min la telefon. Nu inteleg de ce li se pare dubios ca eu am nevoie de net la 12 noaptea. Le-am explicat ca am de tinut legatura cu Korea si Japonia, SUA si Canada. Parca vorbeam la pereti! Imi spuneau ca maine dimineata se rezolva. Pentru mine dimineata era tarziu. Imi vine sa ma arunc de la etaj cu furnizorii astia romani. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Nu te necaji Pink, toate trec. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
La Iasi e cald. La multi ani fetelor, si sa fiti fericite, sanatoase si iubite! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Eu de ziua mea am avut piciorul drept,sclintit foarte tare, si ma durea groaznic, nici nu puteam pune piciorul jos. Am avut fericirea sa fie cineva langa mine atunci si sa ma sustina cand am avut nevoie sa ies. Nici eu nu sunt persoana care sa stea, drept dovada ca curatenia in casa inceputa inainte de a ma accidenta, a trebuit sa o fac intr-un picior. Si nimeni nu m-a ajutat. Capul sus, si fii puternica. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Moama pai la cat am citit de zile pe aici , pana la urma isi serbeaza careva ziua azi? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua!
E cald de lesiini. Am facut prostia sa ies din casa si m-a toropit! Acum imi fac curaj sa imi fac ceva rapid de mancare, dar totul implica aragaz, deci caldura. Mi-am luat fructe cat pt 5 persoane. Nu stiu cand le mananc. Si am primit 2 invitatii la inaugurarea unui aqua park pentru miercui, cand am impresia ca e ziua republicii la italieni. Sau ceva de genul. Nu stiu ce e! Voi ce faceti? Nu cred ca e ziua cuiva azi... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 06:16 PM |
|