![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
LA MULTI ANI! (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif) (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif) (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) (IMG:style_emoticons/default/lmani.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) (IMG:style_emoticons/default/dance.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Laur (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , faci tu ce faci si ma ''lovesti'' mereu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) !
Minunata melodie! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
La multi ani copiilor vostri, pentru ce-i care ii aveti, si la multi ani copiilor care se mai ascund in sufletele voastre.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Mda, deci va spuneam ca maine ma duc la aquapark?
Eronat. Colegii nu mai merg, pentru ca nu au bani. Deci o sa petrec o minunata zi in casa si maine. Si acum pleaca cu totii in plimbare la Torino, si am aflat doar pentru ca am dat un tel sa intreb daca merg maine la plaja. Se pare ca sunt buna doar cand pun apartamentul la dispozitie pentru baute. Nu se va mai intampla. |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
La multi ani fetelor si copilelor! si lui laur!
Io nu sh cum slabesc altii .. da io am tot bolit zilele astea, am avut 3 zile de nemancat nimic, apoi de alte 3 beau ceai neaindulcit cu paine uscata , si numai nu slabesc , nici macar 1 kg ... Ma consolam cu gandul ca indur crampele si durerea asta , macar slabesc nitel in final ... nix (IMG:style_emoticons/default/evilmad.gif) albi dute singura , la ocazii de genul aqualand , etc , sunt intotdeauna dobitoci care vor sa se bage in seama (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Albi, da-i in puii mei de colegi si du-te singura!
Charlie maica, dar tu mai traiesti? |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 10-March 09 From: FFM Member No.: 6,040 ![]() |
Corina! M-a facut sa rad al tau "maica", sper ca nu ai facut referire la anii mei! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Astazi zburam spre Frankfurt, am emotii cu Mau ca o sa fie in "cutiuta" lui pentru multe ore si singurel, altfel sunt foarte bucuroasa de calatorie! Salutari tuturor, merg sa vad pe unde ce mai indes prin bagaje...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Julsko, numai de dobitoci nu am nevoie acum, cu toate ca se pare ca numai ca astia trag la mine.
Cum pana mea sa ma duc singura intr.un qaua park? Si sa ma bucur singura in piscina dupa ce ma dau intr.un topogan nu? Ca o retarda asa... |
|
|
![]()
|
|
Nu ma Charlie, ca nici nu stiu cati ani ai (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ! Si stai linistita ca nici eu nu-s vreo tinerica (IMG:style_emoticons/default/322.gif) ! Cate ore faceti pana la Frankfurt?
Albi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 10-March 09 From: FFM Member No.: 6,040 ![]() |
Zborul in sine pana la Frankfurt e de cam 8 1/2 ore. Dar o sa dureze evident mai mult cu ajunsul pana la aeroport, imbarcatul, etc.
Toate cele bune tuturor, mai vorbim dupa ce ajung la Frankfurt si prind ceva internet! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 01:18 PM |
|