![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Charlie, abia astept! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Ma doare capul de-mi plezneste! O tai la cumparaturi rapide pentru casa si la farmacie sa-mi iau niste advil. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Charlie drum bun! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Mau sigur va dormi. Lasa-i in cutiuta si ceva de mancare, sa nu ii fie foame. |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Julsko, numai de dobitoci nu am nevoie acum, cu toate ca se pare ca numai ca astia trag la mine. Cum pana mea sa ma duc singura intr.un qaua park? Si sa ma bucur singura in piscina dupa ce ma dau intr.un topogan nu? Ca o retarda asa... Da exact , io in locul tau exact asa as face.. m-as duce m-as da in toate si m-as distra de una singura , iar dupa ce ma dau pe topogan , as urla si as zbiera la cat de misto a fost ... ca doar nu te duci pt altii , te duci pt tine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si daca cineva se uita ca si cum ai fi retard , just show them , with respect (IMG:style_emoticons/default/finger.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Albinuza mergi singurica, sau mergi cu cineva, daca ai 2 bilete. Sa stii ca uneori putem sa ne bucuram si singuri de unele lucruri, daca nu suntem inconjurati de oameni langa noi. Eu o fac des. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Julsko (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Ai sa vezi ca te vei simti bine. Si ca nu numai ca te vei simti implinita sufleteste, dar vei vedea ca esti si puternica. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Pentru Albinuza:
<object width="500" height="405"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/2g6MzPbmv9A&hl=en_US&fs=1&rel=0&color1=0xe1600f&color2=0xfebd01&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/2g6MzPbmv9A&hl=en_US&fs=1&rel=0&color1=0xe1600f&color2=0xfebd01&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="405"></embed></object> |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Pai cam asta e problema, ca in afara de cei colegi, nu am cu cine sa ma duc. Asa ca m-am decis si ma duc la o piscina normala, sa lacezesc pe iarba!!! Daca tot mi.am luat costum sa il folosesc nu? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Oooo yeeee sexy bee!!!!
|
|
|
![]()
|
|
Uite asa mi-am imaginat eu ca ti-ai luat costumasul. (IMG:style_emoticons/default/trampoline.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Ar fi fost o treaba sa gasesc asa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Super melodia. Acum am vazut.o (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 06:46 PM |
|