IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 41 42 43 44 45 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XXXVI - eLady`s hot spot, Eh, de-ale noastre...
citystella
post Jun 2 2010, 06:37 PM
Post #421

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 8,322

Julsko incearca sa te linistesti cu metodele astea, de-ti vine sa-ti tai venele. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Bea un ceai, o supa, sau un bors bun.

Si spune-mi de unde esti. Imediat vin sa... (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
albinuza
post Jun 2 2010, 06:46 PM
Post #422

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Pe sani nu, pentru ca era sutienul. Aici nu fac femeile topless!
JUlsko, da de ce nu ai mancat atata timp? Am ratat eu ceva' Iti distrugi stomacul. Incearca o supa chioara!!!

+Quote Post
Jo-Anna
post Jun 2 2010, 07:02 PM
Post #423

Invincitus

Group: Obsedat
Member No.: 8,431

Okay ... hai sa explic ... nu am mancat pt ca odata la filme , am bagat tot felul de prostii , chipsuri , inghetata, ciocolata , pufuleti , biscuiti , ma rog ce aveam de rontait io prin casa si apoi seara mi s-a facut extrem de rau ... am dat la "rate", am incercat sa beau apa , etc am dat iar , a doua zi la fel , orice incercare de a bea ceva sau a manca ceva , ajungea in cel mult 10 minute la stimatul veceu... si sa nu zic de febra si de durerile de cap , parca imi dadea cineva cu un ciocan in cap... Aveam ore in care statea doar in toaleta , de aici incercam sa beau apa , pe cealalta parte ,, stimatul veceu striga... Si dupa 4 zile am incercat paine uscata , si mi-a fost putin mai bine , am dormit o noapte fara sa imi fie rau ... Apoi am zis , daca asta ma ajuta continui asa... Si acu ma simt mai bine , cred ca e timpul sa manc ceva normal ...Nu am planificat sa bolesc ... pur si simplu s-a intamplat .... Voua nu v-a fost rau niciodata? Nu a-avut nimeni niciodata intoxicaţie alimentară , incat sa tina mai multe zile?

This post has been edited by Julsko: Jun 2 2010, 07:05 PM

+Quote Post
Corina
post Jun 2 2010, 07:08 PM
Post #424

Incurabil

From: Tulcea
Member No.: 7,788

Mai Jul, mie cand mi-a fost rau am papat pesmeti cu iaurt slab si supa de pui cu fidea( supa face minuni).

+Quote Post
citystella
post Jun 2 2010, 07:08 PM
Post #425

Membru de Onoare

Asta seara mananc ce a gatit cumnata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pofta buna si voua! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
albinuza
post Jun 2 2010, 07:11 PM
Post #426

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Julsko, eu am ajuns la spital de la o intoxicatie din asta sau ce o fi. Dar parerea mea este ca nu ajuti stomacul daca nu papi nimic. Dupa atatea zile tu te simti bine? in afara de stomac ma refer. Incearca si ce a spus Corina. Dar daca vezi ca starea persista, mergi la medic. E posibil sa fi facut rost de o gastrita! Doamne fereste!

+Quote Post
Jo-Anna
post Jun 2 2010, 07:22 PM
Post #427

Invincitus

Member No.: 8,431

La inceput am sa incerc supa cu fidea ( am una de la maggy e buna? )apoi dupa cateva ore incerc pesmetii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , sarumana
Si io aveam putin si ma duceam la spital , da mi-a explirat asigurarea ... si nu voiam sa ies din pat nici taiata!

Cer scuze daca v-am stresat cu ale mele .. ma duc sa incerc supa aia miraculoasa , iar daca maine nu imi revin , ma duc la doctor

Pup la toate

+Quote Post
Diana.
post Jun 2 2010, 07:35 PM
Post #428

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Cred ca ai reusit sa faci o toxiinfectie alimentara si o criza de fiere simultan... Jul, daca ai in continuare febra si scaun apos, e nevoie de antibiotice... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

QUOTE(Julsko @ Jun 2 2010, 07:27 PM) *
Mai am o intrebare cam pe dinafara ce discutati aici .... Asa deci dupa vreo 4 zile nemancat nimic si apoi mancat paine uscata si beut ceai vreo alte 4,5 zile imi e a naibii de dor de mancat ceva normal ca pic pe jos cu caldurile de aici ... Oare ce as putea manca fara sa mi sa faca iar rau?

Ceai de menta, brinza maturata, orez cu lapte si dupa aia mai vezi...

+Quote Post
citystella
post Jun 2 2010, 09:33 PM
Post #429

Membru de Onoare

Julsko spuneai de a slabi, si m-am gandit ca ai facut in asa fel incat sa nu mananci pentru a forta organismul sa consume ceea ce a depozitat. Imi pare rau pentru ce ai spus. Mi s-a intamplat si mie. Eu am stat saptamani intregi nemancata, cu febra. In fine, acum sunt aici. Ai grija de tine. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
kryss_10
post Jun 2 2010, 09:54 PM
Post #430

Incurabil

From: The moon
Member No.: 6,083

Jul, sa te faci bine! Si data viitoare nu mai manca atatea prostioare deodata! Te pup! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

99 Pages V  « < 41 42 43 44 45 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th May 2025 - 01:14 AM