![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Eu am tiramisu in frigider. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Cine vrea?
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Julsko spuneai de a slabi, si m-am gandit ca ai facut in asa fel incat sa nu mananci pentru a forta organismul sa consume ceea ce a depozitat. Imi pare rau pentru ce ai spus. Mi s-a intamplat si mie. Eu am stat saptamani intregi nemancata, cu febra. In fine, acum sunt aici. Ai grija de tine. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Nici o problema , stiu ,am zis , io ma consolam cu gandul ca macar dupa ce m-am bolit in asa hal,sa ma aleg cu cateva kg in minus .. dar nu ... Corina sa stii ca supa aia chiar face minuni (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Di mersi !! orez cu lapte asa cum facea mama cand eram mici ..mmmm... Io am tot baut ceai de musetel .. dar am sa incerc si de menta , tot neindulcit . Mersi la toate!!! Hai gata cu mine ,raul mare a trecut , vreau sa stiu de voi ... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Julsko (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Eu am mancat ce a gatit cumnata: piure cu ardei copti si ou. Ca desert am tiramisu, din comert, destul de bun. Am vazut si un film.Mi-am ingrijit florile, si cam atat.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
`Neata! Am adormit ieri pe la 9 seara... Am cazut ca un bolovan si am dormit ca o valiza-n gara pina azi la 7:30 cind m-am trezit. Cum stiam ca azi se opreste apa, am prestat ultrarapid meat-loaful care e in cuptor de la 8 si-un sfert. Si-am avut timp sa spal ce murdarisem si sa le las pe toate la locul lor curate, plus ca am mai oprit niste apa... Ce ma seaca cind opresc astia apa o zi intreaga pe timp de vara!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Neata fetele si Laur (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
Diana, nu-mi vine sa cred ca nu dormi la ora asta (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata! maustura dosul...
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Albi, asta e naspa.
Cori, cum sa dorm?! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Ce faceti? La mine e o caldura afara... vara, ce mai! |
|
|
![]()
|
|
La Iasi e urat, intunecat, cred ca va ploua. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Norii de ploaie s-au risipit, au ramas doar cei pufosi si albi. S-a mai si incalzit afara. Dupa ploaia de ieri a fost un pic mai frig.
Voi ce faceti? Eu cred ca am sa ies un pic, iar mai tarziu poate am sa fac niste salata de beof. Mai vad eu. Pupici la toate. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Cred ca i-ai trimis la mine, ca acum e aici nitel innourat... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mie mi-i un somn de nu vaz om cu om si fumeie cu fumeie...
Pe mine ma bate gindul sa fac o praji... Dar azi n-avem apa pina la 8 seara... Deci inca nu stiu... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 07:16 AM |
|