![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Salutare (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
Fug pana la magazin ca am ramas fara tigari (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu beau apa ca o broasca ce mi-s...
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Nu a fost cu intentie Diana.
Si eu as vrea sa fac o prajiturica, si un tortulet. Dar imi lipsesc anumite ingrediente de baza. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Fratele meu a vrut sa faca mazare cu pui, dar cred ca pana la urma am s-o fac eu. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Am fiert legumele pentru salata beof, si vroiam sa ies sa duc niste documente. Dar las pe maine, nu prea am dispozitie. Cred ca am sa fac si o supa cu galuste, ce spuneti? Daca fac, trebuie sa merg pana la magazin sa iau oua. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Poate niste clatite, asa ca ceva rapid si dulce. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Ma duc sa dorm!
Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
City, cum crezi tu. Eu nu pot sa fac nimic ca nu a venit inca apa...
Cori, pleci asa devreme? Io am ochii rosii si umflati cit cepele de cit am bocit. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 10-March 09 From: FFM Member No.: 6,040 ![]() |
Salutari fetelor si baiatului! Am ajuns ieri cu bine in Frankfurt, e foarte frumos aici si sunt foarte obosita de la schimbarea de fus orar. Nu am internet in casa, trebuie sa ies afara in fata "caminului cultural' aka community center sa prind niste wireless. E bine si asa, deocamdata. Va pup, numai bine! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
De ce ai plans Di? Io am facut niste ficat. Acum ma pun sa pap.
|
|
|
![]()
|
|
De la un film, Albi! Poate gasesti sa il vezi, am scris la topicul cu pricina. Ca posesoare de catel ce esti, o sa intelegi...
Charlie, welcome home! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sa fie intr-un ceas bun si sa fiti fericiti in noua casa! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Diana (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu am facut mazare cu piept de pui,cu salata de castraveti, mancarica de ceapa cu pui, clatite. Las pe maine salata de beof si supa. Foarte cald sa stai in bucatarie pe caldura asta, si cu focul aprins. Eu inca nu ma culc. Am sa ma uit la un film. |
|
|
![]()
|
|
Eu ascult muzica. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Dedicatie pentru voi... <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/BC2WfXyQ_XI&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/BC2WfXyQ_XI&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object> |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 07:11 AM |
|