![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai nu eram suparata, bre! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Buna ziua!
Tocmai am aflat ca a murit un bun prieten de-al nostru. Avea 36 de ani si a murit aseara la ora 19 intr-un grav accident de circulatie. In acelasi accident a mai decedat o persoana si o alta este in stare foarte grava cu sanse slabe de supravietuire. Stau si ma gandesc cat de parsiva e viata uneori. Acest om avea tot ce-si dorea: o sotie frumoasa, un copil extraordinar, o afacere infloritoare, masini, case, situatie financiara foarte buna si...asta a fost sa fie. Dumnezeu sa-i odihneasca in pace! |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Corina,imi pare rau!De multe ori viata e nedreapta,insa suntem trecatori pe acest pamant!E bine sa ne bucuram de orice clipa,sa incercam sa fim alaturi de cei dragi si sa le reamintim cat de mult ii iubim,dupa,vom ramane cu un gol imens si cu parerea de rau de a nu le fi spus!Eu nu ma pot impaca cu ideea atunci cand mor copii,sunt niste ingerasi de care ne bucuram foarte putin,cateodata!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Vai, ce nenorocire, Cori! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Dumnezeu sa-l odihneasca! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna! Eu sunt bine. Laur (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Corina, imi pare rau ... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) O zi frumoasa! |
|
|
![]()
|
|
Krysu, ce-mi mai face piciorul?
Sal`tare, Jul! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Eu n-am chef de nimic...asa ca toata ziua am sa stau in fata calculatorului...
Laur, eu am mers mereu pe principiul "traieste clipa!''...cu niste limite bineinteles...si m-am ''lovit'' de persoane care au zis ca nu m-am maturizat (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ! Pupici la toata lumea (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Hey (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Laur melodia aia de la Elena ,care era dedicatie pt Diana , moama ce ma manca ca o stiam , da nu stiam de unde o stiu... noroc de mister gogol Celine Dion "Pour que tu m'aimes encore" ... Cori ... sorry daca era prieten apropiat! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Condoleante Corina!
pe mine ma mananca spatele de-mi vine sa ma tavalesc... |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
"virgin skin" (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 09:11 AM |
|