![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
PS: M-am si vopsit pe par mai arzator.. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Adica rosie la varfuri si asa mai departe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nu prea am mai intrat pe internet. Am fost tot timpul ocupata. Sunt si in sesiune acum si incerc sa le fac pe toate cum stiu eu mai bine. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ie-te ca a iesit bilbit! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
cum ca noi fomeile de la vanilie si sex cu animale ne incingem rau de tot !! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Hai mai... chiar sex cu animale? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Vai, ceva s-a schimbat foarte mult pe acest forum. Observ ca de cand cu Laur printre voi, adica noi, ne incingem toate sau cum? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Laur ma gandesc ca te simti mandru fiind singurul mascul din acest grup. Oricum imi place buna dispozitie care o aveti cu totii azi. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Eu daca incep sa glumesc e bai, ca eu nu mai stiu sa ma opresc si o dau in extreme mult prea depasite. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Mai...care castravete (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ? Am pierdut ceva?
|
|
|
![]()
|
|
Da ce aveti cu legumele? Eu zic ca legumele sunt bune pana la un anumit punct. Totusi sunt si ele fragile si nu stii niciodata. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
OOO trebe sa fie o taina ascunsa si cu domnul castravete !!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Din cauza fragilitatii, s-a inventat Gigel care e in toate formele si culorile, ba chiar face si zgomot (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/oEB7EV3dqXU&hl=it_IT&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/oEB7EV3dqXU&hl=it_IT&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
for all eladies! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 08:28 PM |
|