![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Kryss, cum sa ma supar? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Diana, acum te trezesti, cand ma culc eu? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) This post has been edited by Book: Jun 4 2010, 11:29 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Daaa, am dormit ca o valijoara, ca noaptea trecuta am avut arte de putine ore de somn. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Albinuza (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) . Multumesc frumos.
Sa-ti fie de bine somnul Diana. Aveai mare nevoie de odihna. Kryss cum te mai simti, te poti misca? Eu una trebuia sa ma misc, dar durerile erau groaznice. Sper sa scapi repede, nu ca mine. Book, ma bazez pe tine sa-l ajuti pe B-italy. Corina, ma bucur ca-ti plac florile mele, ale tale ce mai fac? Julsko, cum te mai simti? Ai reusit sa mananci ceva? Ce va mai fac florile? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Book, poate alte persoane se suparau (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
City, ma simt bine.Da, merg, dar mi se umfla si ma mai si doare din cand in cand. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) edit: As dormi si nu pot, sunt foarte trista.... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) This post has been edited by kryss_10: Jun 5 2010, 03:11 AM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Buna dimineata fetele si Laur (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! Laur motane ai terminat smantana? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Va rog sa cantati imnul! Diana, care e imnul zilei de azi? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Azi e zi de smotruiala si de bibilit florile. City nu am baterii la aparat deocamdata, nu am cum sa fac poze. Aseara am fost la priveghi, a fost foarte trist dar asta e viata (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ! Pupici si mai vorbim (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 10-March 09 From: FFM Member No.: 6,040 ![]() |
Buna dimineata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Corina, imi pare rau pentru prietenul tau. Dumnezeu sa-l odihneasca. Eu ma bucur asa de tare ca sunt in Germania, mi-a mai trecut jet lag-ul si sunt mai constienta ca sunt aici. Nu avem televizor, avem doar cu ce am venit in valize, dar nu conteaza, in cateva saptamani vom avea lucrurile noastre. Un weekend placut tuturor! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Charlie ma bucur ca esti bine! Ma bucur si ca iti place acolo unde esti (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! Ai grija de tine!
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
NEATA NEATA!
Corina (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ,scumpa ti-am zis ca am boala pe smantana,deci nu m-as satura vreodata de smantanit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Kryssu pupul tau face cat un milion de pupicei,mersi,mereu o dulce,ai grija de tine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Oana daca ne citesti,sper sa te fi acomodat cu viata din dulcea Bucovina,ai grija de tine,cand poti sa ne dai si noua cate un semn! <object width="500" height="405"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/SbO4qozHjqs&hl=en_US&fs=1&rel=0&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/SbO4qozHjqs&hl=en_US&fs=1&rel=0&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="405"></embed></object> |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Neataaaaaaaa! Eu m-am trezit acum jumatate de ora. Imi beau cafeaua si dupa asta ma apuc de program adminisrativ. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Neatza si eu! Scuzati-mi lipsa. Am fost putin cam deprimata...
M-am trezit la 10 astazi sa astept pe cineva. Dar n-a venit. Am reprogramat la 7 seara si mi s-a dus dracu' toata ziua iarasi. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 02:25 PM |
|