![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Mai , eu mai am o gramada de treaba: de sapat trandafirii si trandafirasii, de bagat a treia tura la masina de spalat, de spalat terasa de la parter(aia de la mansarda am spalat-o), de plantat niste floricele(nu-s ce sunt!) pe care mi le-a facut mama cadou, de facut o friptura rapida, etc. etc. Sa nu va manance vreodata...undeva...sa va mutati la casa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua!!! Ci faciti? Pe mine ma batea gandul sa fac o prajitura cu capsune, dar m-am razgandit. Asta implica aluat, si eu am de lucrat un pic la silueta...
Termin cafeaua si o intind la market sa procur ulei de plaja si cred ca ma duc la plaja mai incolo... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Scuze de greseala...mansarda( am bagat 2 de n din greseala)!
Albi, cred ca incep sa te invidiez... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am aranjat e, Cori. Eu fac de mincare paste cu pui, de insoiratie italiana. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Salutare! Am reusit sa dorm vreo 4 ore si ceva (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) sunt super obosita. Acum mi-am facut baita si stau in pat. Va pup pe toti! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Servus fetele & laur!
Stella multumesc de intrebare , pap ma simt mai bine de 2 zile (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Charlie ... willkommen auf Frankfurt & Deutschland! sedere placuta! Azi la mine e zi de curatenie ! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sal`tare, Jul! Si la mine e si chef n-am delooooc!
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Helo!
Ce faceti frumoaselor si frumosule? Eu tare harnica am fost azi. Mancare, curatenie, spalat, frecat.... Si acum sunt singura acasa si-mi fac de cap (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Fata si barbatu sunt plecati peste noapte. E asa liniste la mine de ma sperii (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Prin urmare ia sa bag ceva muzici sa mai dezmortim oasele obosite (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si sa alungam linistea <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/1xnpQOCnTDs&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/1xnpQOCnTDs&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object> This post has been edited by Teocris: Jun 5 2010, 06:23 PM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Kriss: Daca mergi si fortezi piciorul se umfla mai tare, trebuie sa-l lasi in linistea lui.
Corina: Eu imi doresc o casa cu gradina, imi dau seama ca e multa munca, dar si satisfactii pe masura. Astept cu nerabdare pozele, dupa ce vei avea aparat. Julsko: Ma bucur ca mananci. Probabil ce a fost mai rau a trecut, si organismul si-a revenit. Pink: Lucrurile se v-or rezolva. Albinuza:Cine te iubeste te iubeste, oricum ai fi. Diana: E bine ca ai reusit sa dormi mai mult, sa te odihnesti. TeoCris: Ai posibilitatea sa te relaxezi si sa faci ce-ti place pentru tine. Eu azi am gatit snitele, cartofi prajiti, salata de rosii Am avut un pic de grija de flori. Nici eu nu pot sa ma laud cu chef de munca. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 10-March 09 From: FFM Member No.: 6,040 ![]() |
Buna dimineata! Matinala de la jet lag (sper sa raman matinala mai multa vreme, ca ador diminetile!) admir natura, iepurasii, veveritele si tot ce mai misuna pe aici la cafeaua (si tigarile!) de dimineata. Sa vedem pe unde mai misunam si noi azi, duminica e aici inchis peste tot. ...Dar berea e buna!
O zi frumoasa tuturor! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 09:26 AM |
|