IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 57 58 59 60 61 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XXXVI - eLady`s hot spot, Eh, de-ale noastre...
albinuza
post Jun 6 2010, 09:52 AM
Post #581

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna dimineata! Vroiam sa ma duc la plaja, dar e innorat iar. E aiurea. O sa fac o baie si o sa ma apuc de curatenie..
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Jun 6 2010, 12:02 PM
Post #582

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

`Neata si de la mine. Eu m-am trezit azi la 12 si-un pic. Ca de obicei, vecinul de la 4, depe diagonala, a gasit ceva de bicanit - anume izolatia apartamentului Duminica cu noaptea-n cap. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
albinuza
post Jun 6 2010, 02:26 PM
Post #583

V.I.P.

Eu am terminat de maturat si de spalat pe jos. Am omorat vreo 15 specii de paianejni. Glumesc. Erau doar 3 paianjeni, dar specii diferite. Nu stiu de unde atatea natii. Natia lor dar!!!
E cald de lesin. Acum o sa ma echipez sa ma duc pana la market, sa imi cumpar ingredientele pentru chifteaua americana. Si vroiam sa fac o ciorba, dar se face mult prea cald in casa, asa ca planuiesc sa bag si carnea de porc la cuptor cu ceva legume cred...Am nevoie de o tava din aia de pandispan pt chiftea. Voi ce faceti??? Sunteti bine??? Cica o sa ploua cu grindina in seara asta! That's not funny!!
hai va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Rody
post Jun 6 2010, 06:47 PM
Post #584

Incurabil

Member No.: 7,318

Buna fetelor!
Eu am reusit sa ma tai ieri grozav intr-un pahar care e crapat, in timp ce il spalam. Sa crapat la mine in mana si mi-am smuls o bucata buna din deget pana la os. Ma rog, bucata de tesut. Am mers la urgente unde am asteptat vreo 2 ore . (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
In fine, m-a cusut chirurgul si trebuie sa merg la pansat din 2 in 2 zile. Partea nasoala e ca mana dreapta nu pot acum sa o folosesc prea mult si nu stiu ce sa fac cu examenele, cum o sa scriu. Voi gasi eu o solutie, sau ma duc in saptamana de restante, in ideea ca pana atunci se mai vindeca.
Am fost oricum foarte calma, nu m-am impacientat deloc, doar am inceput sa tremur ca nah tineam strans apasat degetul pe o gaura de vreo 3-4 cm:(. Voi ramane cu cicatricea toata viata probabil, dar asta e.

+Quote Post
albinuza
post Jun 6 2010, 06:56 PM
Post #585

V.I.P.

O Rody. La ce deget?
Sa stii ca se prin relativ bine pe deget. Eu mi.a, taiat odata buricul degetului mare de la mana stanga. Atarna intr.o pielita. Da nu am fost la spital. L.am pus la loc si l.am bandajat acasa. Acum de abia se mai vede.
Am pus la cuptor o chiftea din aia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Azi cand am fost la market erau in parcare aia cu moster truck, si un sofer facea probe cu o masina mica. Gen drifturi, mers pe 2 roti si din astea. Eram cu un coleg si cu prietena. La un moment dat opreste in dreptul nostru si ne spune ca o sa aiba nevoie de o fata pentru mersul pe 2 roti. Si i.am zis ca nu.s in stare sa fac asta acum, dar ca o tura in drifturi asa, mi.ar face placere. Si m-a plimbat 2 ture in drifturi. Imi tremurau picioarele cand am coborat din masina (IMG:style_emoticons/default/rock.gif)
Maine seara au ultimul spectacol. Cred ca ma duc sa ma dau pe 2 roti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Rody
post Jun 6 2010, 08:38 PM
Post #586

Incurabil

Member No.: 7,318

Degetul aratator...dar e exact unde incep carpienele, deci e nasol ca nu pot indoi. Dar na o fi cumva.
Va pup!

+Quote Post
Diana.
post Jun 6 2010, 09:25 PM
Post #587

Fondator eLady.ro

Ce naspa, Rody! Sa te faci bine repede! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Albi, eu nu suport paianjenii, ma omoara senzatia aia pe care o am cind dau cu nasu`n vreo plasa... Cih!

Am dormit si m-am trezit acum vreo douazeci de minute, am vorbit cu mama si cu mamaita si inca mi-i somn, insa am de facut curat in bucatarie si de prestat un gulas de vitel pentru miine si niste piroski. Si vreau sa ma epilez, sa fac baie, sa imi fac manichiura si pedichiura samd...

A, si nu v-am spus. Cind am fos azi la cumparaturi am vrut sa imi iau niste autobronzant. La doua supermarketuri si 5 farmacii nu aveau de nici un fel. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
albinuza
post Jun 6 2010, 09:32 PM
Post #588

V.I.P.

Pai nici mie nu imi place. Mie imi e frica de ei. Da frica tare! Si trebuia sa ii anihilez. Da nu ai vrea sa vezi ce razboi duc cu ei...

+Quote Post
Diana.
post Jun 6 2010, 10:16 PM
Post #589

Fondator eLady.ro

He, he, he, imi inchipui, ca la fel fac si eu. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
kryss_10
post Jun 7 2010, 12:00 AM
Post #590

Incurabil

From: The moon
Member No.: 6,083

Salutare!
Eu tocmai m-am bagat in pat pentru ca au fost niste prieteni pe la noi si am facut un gratar si am stat pana la 00:00 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Rody, sa te faci bine! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

99 Pages V  « < 57 58 59 60 61 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th May 2025 - 07:18 AM