![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
E doar o perioada Rody. O sa treaca. Capul sus!!
Io ma uit la o porcarie de film pe procinema. Da porcarie nu asa oricum. Si lesin de cald. si mi-a venit si bucuria lunara. Ammancat tare multa salata. Macar e salata. Nu ma simt vinovata!! Am facut un dush si ma bag la nani. Daca ma trezeste si maine mierla, o impusc. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce mierla, Biziila? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Ai o musafira matinala pe post de desteptator! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ? Eu am avut niste mierloi cu pichamerele in week-end... (IMG:style_emoticons/default/omg.gif)
Rody, lasa, dupa ploaie si furtuna o sa fie vreme buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Diana, poti sa ma penalizezi, dar ma enerveaza o individa de morrrrr (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ! Gata, te-am scapat de stres. Si pe tine, si pe mine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Cu Szi ce s-a mai intamplat? Nu am mai citit-o de mult aici....
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
N-am nici cea mai vaga idee... Ma gindeam la ea zilele trecute. Presupun ca e bine.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!
ci stresata e lumea la munca azi... da am o mierla! crek e un mierloi de fapt, ca se potriveste descrierii... il impusc!! vinerea trecuta 5 jumate dimineata a fost ora de trezire. Nici un cocos nu iti face asa ceva!! O zi buna copii! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Buna fetele si Laur (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
Eu am fost la interviu si am obtinut jobul (IMG:style_emoticons/default/322.gif) ! De luni incep munca. Pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
Oau, Cori! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Albi, in locul tau l-as impusca si eu! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
S-aveti o zi minunata! |
|
|
![]()
|
|
Felicitari Cori (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
cred ca imi iau un pistol cu bile. asa pot sa ii impusc si pe copiii de la blocul alaturat de la acelasi nivel cu mine, care stau pebalcon non stop si se destrabaleaza.... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Felicitari Corina! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Vesti bune si de la mine, matusa mea a fost acceptata si ea la un job. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cele rele nu vi le spun. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) V-or trece alea, oricum mai bine asa decat mai rau. Am pozat iar florile. Imi plac atat de mult. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) A fost soare puternic azi si mi-a ars cateva frunze. Nici florile care prefera sa stea in soare, nu mai suporta. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Parjoleste foarte tare. Asa ca aveti si voi grija cand mergeti la bronzat. Un prieten de al meu s-a parjolit la pescuit. Lotiuni, creme, incercati sa nu stati la plaja cand e soarele puternic, multa grija. O zi frumoasa sa aveti. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
City, vor trece, nu v-or trece, bre. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Si la mine sint +30 de grade, in balcon deja am efect de sera... Bine macar ca le prieste plantutelor mele aromatice. Macar atit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 12:53 AM |
|