![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Sa nu radeti, dar am si eu un interviu saptamana asta , asa ca...rumeg engleza pe paine si speeeeeeeer sa fie bine.
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai de ce sa ridem? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Bafta multa!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ah by the way, si eu o sa incep sa imi caut job in viitorul apropiat, am nevoie clar de o schimbare.
Silvie, mult succes si inspiratie! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Oana, la multi ani, si multa bafta in tot ce faci.
Corina,Sylvia,Claudiu: Multa bafta la/pentru job. Eu nu prea sufar de cald, de soare, dar azi a fost cumplit, cateva secunde in soare, si deja simteam ca fierb. Iar de flori nici nu mai spun, ca nici ele nu s-au simtit bine. Plus ca au fost tratate "regeste" de praful de la sudura, cred. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Au fost chinuite zilele astea. Am sa pun si poze sa le vedeti si voi. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Eu am facut in seara asta o mancare rapida din piept de pui, cu ardei, masline si parmezan, cu paste. Nu stiu ce sa spun de cutremur, caci nici nu imi mai dau seama, daca sunt lesinata de caldura, sau se clatina pamantul cu totul. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Kryss: Te cred ca iti vine sa zburzi prin casa, dar nu se vindeca mai repede daca faci efort, din contra. Sa aveti o noapte linistita. Noapte buna. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata copii! Si eu mor de cald! muncesc! hate it!
O zi buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Buna! Spor la lucru!
Cindy : Spor la cautat job, sper sa gasesti exact ce iti place. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Corina : Si la Iasi e cald. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si la Craiova ii cald, si la mamaia, la Macin, ca am vorbit acum cu mama si cu mamaita si cica lesini si-acolo... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
O zi frumoasa sa aveti! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Parca azi e mai temperat soarele, decat ieri. A fost cumplit ieri.
Azi fac mancare rece, de post. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Sa nu mai spuna lumea ca nu fac de post. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
E atat de cald ca nici Kuky nu vrea sa iasa afara (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) !
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 01:23 PM |
|