![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
neatza neatza!
<object width="500" height="405"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/DF_au1NN-ug&hl=it_IT&fs=1&rel=0&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/DF_au1NN-ug&hl=it_IT&fs=1&rel=0&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="405"></embed></object> <object width="500" height="405"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/8ehzHNpQdDI&hl=it_IT&fs=1&rel=0&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/8ehzHNpQdDI&hl=it_IT&fs=1&rel=0&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="405"></embed></object> |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
neata neata!! ci faci?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
'Neata! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Merci Kryss (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
Ma tot invartesc in jurul telefonului , sper sa ma sune azi, daca nu.... Mai stau putin si ma duc s-achit facturile si apoi la dentist. S-aveti o zi frumoasa. girls & Laur. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Charlie..... ce mai faci? te-ai acomodat? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 10-March 09 From: FFM Member No.: 6,040 ![]() |
Da Kryss, as putea spune ca m-am acomodat, desi stii cat de repede te obisnuiesti cu binele... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Inca nu avem lucrurile noastre, dar nu e asa de rau.
Weekend placut tuturor! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
La mine ii tot caaaaaaaaald! Am facut haleala si m-am culcat la 7. M-am trezit si am facut baie si mi-am carat cadavrul topit de cladura la birou...
... acum astept sa vad cine moare, ca cica asa se zice... Albi, esti de groaaaza! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sa aveti o zi faina si racoroasa! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Pai io asa stiam ca se zice! Nu asa e vorba din popo....r ?
Am muncit vreo juma de ora acum de m-am zapacit!! De ce imi fac asta vinerea? |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Salutare tuturor, ce mai faceti? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/grouphug.gif)
Eu tin aerul conditionat deschis de cateva zile ca nu se mai poate asa... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Am reusit sa adorm abia pe la 6 dimineata. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) |
|
|
![]()
|
|
Si la mine e o caldura.... Ufff.... o sa ne topim vara asta. Eu sunt mai bine si deh.. ce sa fac si eu stau in pat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 12:45 AM |
|