![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Ma dai smettila!per un baccio non e che lo devi sognare,e semplicemente un baccio mica che ti ho presso in giro!Una buona giornata,ci sentiamo!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Mai...hai ma ce pisicii mei nu vorbiti romaneste (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ...stau sa caut acu prin dictionare (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ...
Am fost in oras, am cumparat branzica greceasca si ceapa verde, m-am tuns si acu am ajuns acasa si vreau sa mananc ceva. Laur omule...Wind Of Change este melodia tineretii mele...mama, mama cate amintiri am legate de melodia asta...si vezi ca nu te uit cu berea aia (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ! Albi cred ca petrece! Pupici la toata lumea (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ...ma duc sa mananc! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Non ho pensato una seconda che mi avevi presso in giro. Forse io non mi spiego bene. Un bacio si puo sogniare quando non lo puoi prendere. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Pai daca va zic eu cateva pe lipoveneste o sa stati o saptamana cu dictionaru' langa voi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Corina (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Daca ai rabdare cu mine, invat tot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
City (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
может быть, вы правы! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Albinutza La multi ANIIIII!!!
asta e pt tine <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/jHlvNJUtC7I&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/jHlvNJUtC7I&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object> |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna, fetelor!
Eu vreau sa gatesc ceva si habar n-am ce. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
o am cistigat la loteria australiana la care nici n-am jucat, va dati seama ce noroc pe capul meu? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
QUOTE Castigator STIMAŢI Suntem încântaţi să vă informăm dvs. câştigător al premiului Din program LOTERIA AUSTRALIAN FOST DE PRESĂ PREZENTA luna ta de E-Mail a fost unul dintre selectat cîştigător electronic de 2010 SECŢIUNEA. CUM Pentru a beneficia de premiul. Pur şi simplu contactaţi agentul nostru financiar, MR. JOHNSON DUKE cu solicitanţii dvs. completat formularul de mai jos şi informaţiile dvs. de plată pe sau înainte de sfârşitul acestei luni. Câştigarea NU: GB8101/LPRC Numărul biletului: 3300172507056490175 Număr serial: 8341134055 Email: johnsonduke202@live.com SAU: johnson_duke52@luckymail.com Tele: 447045746552. LOTERIA WINNERS Formularul de cerere de plată. Numele şi prenumele ...................................... DATA NAŞTERII .................................. ADRESA ........................................ SEX ............................................ ŢARA ....................................... NAŢIONALITATEA .................................... OCUPATIE ..................................... TELEFON ...................................... E-MAIL .......................................... În numele Consiliul de Administraţie al australian loterie Draw de promovare, de a accepta cele mai calde felicitări cu amabilitate noastre. Cu respect, Doamna Yovnna Sweet Promotii Manager. |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ce tare!!! Adica ceva de genu' ''Cine nu joaca, castiga!'' (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 10:01 PM |
|