![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Book si Diana, ce frunzariti pe aici, in loc sa dormiti?? (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Trezireeeea!
Buna dimineata fetele si Laur (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! Eu am program de smotruiala dar este groaznic de cald! Voi ce faceti? Laur ai fost la instructaj? Incepi munca luni? Fetele, aveti vreun fetis (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Neata! Da Corina. Mie imi plac sosetele azi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Si aici e clocitor de cald. Aseara erau 35 de grade la 6 jumate seara! Lesini. Si eu sunt in blugi. Pai asta e viata? Si ioam program de smotruiala azi. Cand ajung acasa de la munca. Hai va pup. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Mai, e jale...am 30 de grade la umbra(pe terasa) si e abia ora 10!
Albi, pe caldura asta tu ai fetis cu sosetele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ! Io o sa am un fetis cu berea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ! Pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Salutare!
Corina,scumpa,n-a fost sa fie,am vorbit cu directorul dar cand am auzit anumite conditii,am zis pass,asa ceva nici in Romania,sa-i ia naiba,nu m-am nascut sa fiu director soro dar nici sa fac pe sclavul,asa ca in continuare,in cautare de job,stresat stresat si iar stresat! Vreau sa ma apuc de cursurile CISL,iar dupa terminare pot preda italiana in strainatate sau ca sustituitor pe aici!Nu e visul meu asta insa trag in august ca am un job sa fac scoala de albergatori(hoteliera) si sa ma specializez pe spaniola-italiana!Faza proasta e ca se cere pe aici foarte mult germana,o stiu scolastic,cat sa ma descurc insa nu sa povestesc cum se fac sarmalele! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sper la anul sa reusesc si cu institutul de infrumusetare,am o gramada de planuri,se vor concretiza incetisor,insa am nevoie de bani,respectiv job,ceva pasager cade dar vreau ceva cu acte,fuck the life! E o caldura aici de lesini,in combinatie cu umezeala,te duci cu,capul!Maine din nou la mare,abia astept,eu am probleme cu,capul,mereu in apa si la balaceala,sunt mai rau ca cei mici! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Kryssulet scumpa te poop si ai grija de tine,ma bucur ca incepi sa-ti revii!Sa ai un week-end superb! Charlie te invidiez,traiasca Munchen-ul! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Aveti grija de voi,distractie placuta in acest sfarsit de saptamana! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Corina pt.tine o dedicatie (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) <object width="500" height="405"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/s4c6C2Xz7mo&hl=en_US&fs=1&rel=0&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/s4c6C2Xz7mo&hl=en_US&fs=1&rel=0&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="405"></embed></object> Kryys nici tu nu scapi,sper sa-ti placa! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) <object width="660" height="405"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/4pBo-GL9SRg&hl=en_US&fs=1&rel=0&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/4pBo-GL9SRg&hl=en_US&fs=1&rel=0&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="660" height="405"></embed></object> This post has been edited by laur claudiu: Jun 12 2010, 09:28 AM |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 10-March 09 From: FFM Member No.: 6,040 ![]() |
Buna dimineata fete si baiat, nu vreau sa va necajesc, dar aici la Frankfurt vremea e racoroasa, dar si un pic ploioasa. Sa va trimit un pic? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Am avut o furtuna grozava aici acum doua nopti si un copac enorm din apropiere a fost strapuns in doua de fulger. Bine ca nu a cazut pe cladirea in care suntem noi.
O zi frumoasa! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Buna dimineata si de la mine! Soare, cald, si florile inca rezista eroic, dar nu stiu pana cand. Cred ca imi v-oi schimba toate florile, pozitia si asezarea. Nu rezista multe. Nici cele specifice verii.
Spor la munca Albinuza si spor la treaba pentru cele din voi care faceti curat prin casa. Eu inca nu stiu ce am sa fac azi. Poate doar spor in jardiniere. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Week-end placut tuturor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Laur (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , multam de dedicatie...si referitor la job ai sa vezi ca o sa fie bine, o sa-ti gasesti ceva care o sa te multumeasca! Niciodata nu se stie de unde sare iepurele!
Charlie, trimite un pic de ploaie si la Tulcea! City, cate grade sunt la tine? Pupici la toata lumea (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Corina. S-au anuntat ieri 36 azi cred ca peste 37. E cumplit. Incerc sa fac niste poze, dar e prea cald. Imi aduc florile la umbra, sa nu mi le termine soarele. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Salutare tuturor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Laur, multumesc pentru dedicatie, e superba melodia. dar si video-ul, pe malul marii... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si eu am smotruit azi prin casa si acum mor de cald.Ma duc sa fac o baie sa ma racoresc (revergorez (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) Va pup pe toti! O zi frumoasa! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 06:31 PM |
|