![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Oana La multi ani! sanatate si multa putere si un pic de fericire iti doresc;am citit acum de-abia discutiile fetelor si am vazut ca a fost ziua ta ;accepta cu intarziere si urarile mele
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Salutare gagicilor si lui Laur!
Ce zi a fost azi! Foarte cald.... pfoa o sa ne topim daca o tine tot asa, tare as vrea o ploicica mai mare asa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sa mai racoreasca pamantul. Azi am fost si mi-am cumparat sandalute (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) O sa pun maine poze cu ele pe topicul respectiv. Voi ce faceti? Nici in fata calculatorului nu mai stati de la atata caldura? Pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
La mine nu e asa cald , e ca intotdeauna 30°C ...
Azi am innebunit de nervi in schimb ... apa din piscina e .. verde in puii mei .. (IMG:style_emoticons/default/ninjafist.gif) are algii .. iar tratament cu clor nu mai am .. nici sa ma balacesc nu am putut azi... In gradina am pus ieri niste seminte de dovleac .. mi-a sapat cainele cam 8 din seminte , am pus 10 , nici nu stiu ce sa ii mai fac fac la caine sa nu mai sape , o ud in fiecare zi ... aloe mea arata ca si cum a trecut un batalion pe acolo se culca exact pe ea .. pff Am bagat in schimb o gaina de somn azi la amiaz si acu stau si belesc ochii pe pereti ca nu pot dormi (IMG:style_emoticons/default/UP202.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Neata!
Si la noi a fost foarte cald sambata si duminica (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Am zacut pe canapea ca o balena esuata (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Nu aveam putere nici sa stau in picioare. Si sunt invadata si de armata rosie (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Junioara si olandezul au fost la piscina si si-au facut de cap. Macar ei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azi e tare innorat afara si bate vantul. A picurat un pic, insa nu semnificativ. Eu incerc sa-mi tin ochii deschisi cu mare greutate (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua! Am fost ieri la mare. A fost soare vreo 2 ore, dupa care nori negri de ploaie, dar nu am plecat de pe plaja. era cald si bine. Si am realizat ca nu este neaparata nevoie de soare ca sa te bronzezi, pentru ca sunt rosie.
A fost relaxant. Am luat si amenda. Dar ma duc sa o contest, ca zice acolo ca eram parcata in curba, ceea ce nu e adevarat. Si ma duc sa fac scandal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
neatza! ce faceti pasarici? si Laur?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Io ma coc incet, la foc mic... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Buna ziua!
Ieri a plouat usor la Iasi. Azi e asa placut afara. Pasarelele canta. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Ieri nu am mancat nimic, doar cateva linguri de iaurt, si 3 masline. Nu am avut deloc foame, si nici pofta de ceva. Am cumparat ciuperci. Aveti vreo sugestie cum sa le fac? Le-as face in cuptor cu usturoi. Si mai vreau sa mai fac si ostropel de pui, ca mi-ati facut pofta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mutat posturile despre haleala la Meniu pentru saptamana viitoare vol. II, Idei pentru diversificare
(IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Merci Di, am luat notite (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Maine cred ca prestez, ca tre sa se dezghete carnea. Vine furtuuunaaa!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 07:04 PM |
|