![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Buna doamnelor si domnilor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ce mai faceti voi? Melcri, multumesc pentru urare (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Azi a fost racoare in Suceava, mai ales acum...mi se pare chiar frig (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Va salut si eu cand intru pe net si mai citesc cat pot din ce povestiti voi. O seara faina. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Oana, speram ca esti bine! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Cum te-ai acomodat? Ce fac aia mici?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Sunt bine , dar nu reusesc sa ma acomodez.
Aia mici sunt cu tatal lor pentru o saptamana si se bucura de vacanta impreuna cu el. Eu muncesc si ma zbat sa invat pentru examene...vom vedea cat reusesc sa fac din ce mi-am propus. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara! Oana mereu e mai greu sa te acomodezi intr-un loc nou, dar reusesti tu! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu ma uit la un film si dupa aia ma duc sa o pun de un ostropel, dar il fac cu carne de curcan. Cred ca iese nu? Si tre sa ma si epilez in seara asta! Vai da ce obosita sunt!! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Buna seara fetele si Laur (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! Eu va citesc de la munca printre picaturi dar sefu' are biroul langa al meu ma trezesc cu el in spatele meu exact cand nu ma astept. Sunt bine dar sunt foarte stresata. Dar mie imi place stresul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) !
Cum puii mei a plouat la voi ca la mine e seceta...si cald! Pupicei multi la toata lumea (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Oana, sint sigura sa ai sa treci cu bine prin toate. Esti o luptatoare si tu stii asta!
Albi, iese, numai ca trebuie foert mai mult, ca mai atos! Cori, tare rau ii fara tine! (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu tocmai mi-am facut o comanda pe un site de cosmeticale din UK, sper sa decurga totul bine (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
M-a golit de vreo 50 GBP dar ieseam muuult mai scump de la noi. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Buna seara! Ce mai faceti voi? Eu cu ale mele, am facut ostropelul de pui, ciuperci cu usturoi si ciuperci cu smantana pana la urma. Cumnata a fost incantata de cum mi-a iesit. Si va face si ea ostropel de pui.
Azi au fost 25 de grade la Iasi. O zi frumoasa, un pic mai racoroasa. A suflat un pic vantul, a fost bine. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Diana (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
Cindy...vreun fetis...ceva (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ! Mai am si eu o intrebare...e posibil ca animalele sa-si schimbe comportamentul din cauza caldurii? Cainele meu doarme mult si nu are chef sa iasa afara deloc nici macar seara cand se lasa racoare. Acum 10 minute l-am scos cu adanci rugaminti in curte sa-si faca nevoile. Mananca si bea apa normal. Nu stiu ce pisicii mei are dar bolnav nu pare. Pupicei (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! City...ostropel (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Corina, in mod clar e de la caldura. Si a mea la caldura de abia iese afara, sta lesinata pe gresie ca e rece, si de abia se misca. Dar e sanatoasa. le este cald si lor dragii de ei. am facut ostropelul de curcan. Nu stiu cum a iesit. Maine mananc.
Nu e mai atoasa carnea Di. E ca aia de pui, numai ca mai aromata. Acum imi termin berea si ma culc. Aici ploua in continuare. Parca vaad ca maine tre sa fac un ocol sa ajung la munca... Hai va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 10:45 PM |
|