![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Super cald aici azi (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) si pe langa asta s-a stricat si masina , asa ca trebe sa ma imbrac azi in haine de piele pt motor sa ma duc la dentist , wish me luck!
Cindy .. ( io mi-s baba curioasa -sorry) cam ce ti-ai comandat? Albi tu bei bere si fara alcool? Krys sa te faci bine .. cand aud de punga cu medicamente ma ia cu frisoane pe canicula ... Laur ai cam chiulit la condica .. vrem sa stim cum a mers interviul.. Stella sarumana pt masa! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bonjouuuuuuuuuuur!
Io ma simt placida ca o vitica. Bia, inca nu i-ai facut vint profitoarei aleia? (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Nu, ca n-au fost ai mei de acord. Acum au vazut si ei adevarata fata a ei...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Budapesta.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Pink. Imi pare rau. Chiar in casa ta, sa-ti faca alta program si viata? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
o;J< Anna . Te invidiez. Vreau si eu motor. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Dar ar fi o placere sa te si vad. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) La Iasi e foarte frig. A plouat. Deci poti sa vii aici sa conduci. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kriss, de ce nu sunt bune analizele? Diana. E cald inca la tine? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Melcri. Si eu pap inghetata. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Book. Eu ma uit la meciurile de NBA. Albinuza. De la ce te dor oasele? Sa fie de la munca? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Corina unde esti? O zi superba sa aveti. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
La mine e cald in birou, afara e respirabil, slava Domnului! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Diana, si nu poti deschide un geam ceva? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
La Iasi e frig. Mi-au inghetat picioarele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jo-Anna. Am uitat sa-ti urez bafta la dentist. Rezistenta, rabdare si mult calm. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
City, cand o sa le termin de facut o sa ma duc la doctor si el o sa ma lamureasca mai bine, pana atunci...
Pink ai fost la plimbare? Sau in interes de serviciu? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Chiar ma ingrijoram ca nu mai ploua deja de 3 ore. Ploua iar! Weee
Berea o beau cu alcool. Nu imi place aia fara! Oasele ma dor de la "romantism". Il am de mica! Mai am 3 ore jumate de munca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 04:19 PM |
|