![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu ma simt intr-o dispozitie foarte "rock" azi... Dedication pentru voi:
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/fyv-Q3cIhvs&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/fyv-Q3cIhvs&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object> |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Oana, salutari! si multi multi pupipci pentru tine si cei 3 pitici! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Heeeei, ce m-ai ochit tu mai Kriss (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Mersi frumos, te salut si eu si iti trimit o imbratisare. Tu ce mai faci? Ti-ai gasit un partener de viata? Salutare tuturor. Aici a plouat si a fost frig...mama mia...nu-mi place Eu sunt intr-o pana de idei, de chef de toate, ma simt abatuta si maine ma duc la Iasi. Seara faina sa aveti. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Albinuza. Eu am de anul trecut dureri la piciorul drept, cand e rece. Ca mi l-am nenorocit. Iti trimit un (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) poate iti mai trece un pic "romantismul tau".
Kriss. Eu nu stiu de ce sa-ti dea atatea medicamente daca inca nu sunt gata analizele. Si apoi sa nu-ti afecteze ficatul. Nici prea multe medicamente nu sunt bune. Oana, eu sunt acasa. Daca vii in Iasi. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Diana, cum de asculti rock, s-a intamplat ceva? Fain videoclip-ul. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Neata fetele si Laur (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! Sunt la munca si mi-e somn de mor. Toata saptamana am tinut-o in petreceri si nu am apucat sa dorm deloc. Ajung acasa la 6 seara si de la ora 7 incep sa curga musafirii (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) . Sunt rupta-n gura ...nu mai pot!
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Buna dimineata.
Eu ma pregatesc sa plec spre Bucuresti. O dedicatie pt. toata lumea: <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/RLRLhV9U0kQ&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/RLRLhV9U0kQ&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object> |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata! lumea agitata tare la munca....
o zi buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna dimineataaaaaaa!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Salutare! Tot la munca sunt, astept sa se faca ora 17 (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
Naspaaaaa! Eu am venit acasica.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 04:32 PM |
|