![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
moooama ce zi si mai am 2 ore jumatE!!
imi vine sa le dau cate un picior in gura la fiecare si sa le fac si un placaj dupa! mari idioti Doamne!!! Nu am mai vazut asa ceva... Hai ca mai e un pic!!! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Un pic.... Mie mi-i somn de mor. M-am trezit la 4 dimineata. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Servus all!
Ieri a fost o zi plina cu boceli...inca nu au trecut .. dentistul nu a reusit sa imi salveze un dinte , asa ca l-a scos ca cik imi afecteaza alt dinte , am luat tona de antibiotice pana acu si tot stirba am ramas (IMG:style_emoticons/default/wall.gif) ... acu am de asteptat sa imi treaca infectia si ... alti bani pt alt dinte .. offf m-am saturat! (IMG:style_emoticons/default/weep.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
De ce?
Eu fac cruci cu limban gura sa nu muncesc maine. Am nevoie de somn. Mult somn! V-am zis ca iar s-a ars decodorul? Iar ma uit pe pereti, ca nu am la ce...aaaaaaaaa |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Albi succes la nemuncit pt maine!
poate asa fara decodor ai sa prinzi un somn bun (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Am ajuns acasa. Muncesc maine damn it!!
Pai fara televizor ma uit pe tavan. E tarae aiurea. Jo, lasa ca e mai bine ca l-au scos daca facea probleme. Maine tre sa ma duc la maxitaxi sa trimit decodorul in tara. Nici bani de benzina nu mai am. Tre sa ma imprumut, si urasc sa ma imprumut.... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Gagici care veniti la mare?De pe 1 ,2 sau pe 5 iulie,11 zile,10 de tratament;tratament mangalia la baza de tratament balneo,cazare 2 mai,plaja vama veche ?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Eu as vrea la concertul lui Eros Ramazzotti. (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
Jo-Anna. Cum de l-ai lasat. Eu nu las pe nimeni sa-mi fure dintii. (IMG:style_emoticons/default/boxing.gif) Albinuza. Asteapta pana iei banii. Nu te imprumuta acum. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Diana. Tu de ce nu reusesti sa dormi? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Oana, un pupic mare (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Eu sunt bine... Si inca nu mi-am gasit partener de viata, dar nici nu ma grabesc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
City, nu sunt gata toate analizele,dar sunt sigura ca o sa trebuiasca sa iau multe pastile. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Book, te astept si pe la mine daca vii in Bucuresti.Cu ce ocazie pe la noi? Di, te pup si te imbratisez (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
As veni eu in Bucuresti. Pentru Eros. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 10:01 AM |
|