![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cam asa! Fata, tu stii lipovineste? Esti tare!!!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Fata...nu-s experta in lipoveneste, nici macar nu-s lipoveanca, dar am mai ''prins'' cate ceva de 'ici de 'colo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai ce, tre sa fii englez ca sa vorbesti engleza? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Foarte bine ca ai prins. Io am prins machedoneste in copilarie. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Machedoneste? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Aia vorbesc foarte mult cu T de la tap!
|
|
|
![]()
|
|
Dap, ca aveam prieteni de familie machidoni. Asa-i. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Titie ca grecii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara! Multumesc frumos (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) love u (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Teo mama, cum ma nimeresti cu melodiile astea???? " dedicatii, amandoua ma urca pe pereti!!! Multam (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Julsko, mi-au dat lacrimile. Super melodia!!! Multumesc!! Laur, lasa ca ne vedem noi odata si odata, nu te ingrijora! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma pun sa imi fac unghiile acum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Va pup, si urez si eu la multi ani sarbatoritilor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by albinuza: May 21 2010, 07:08 PM |
|
|
![]()
|
|
Valeeeeeeeeu! Albi, iubire, sa ne traiesti cu numele! Sa fii mereu fericita si zimbitoare, sa ne fii intotdeauna plina de sanatate si sa ai parte de ce e mai bun pe lume! La multi ani, iubito!!!!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
M-am intors de la film. Au fost toate cele 3 filme frumoase. M-au impresionat.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Seara buna, doamnele mele!
Daca va zic ce m-am destrabalat eu astazi cu mancarea nu va vine sa credeti. Am papat un sandwich cu kaizer de-ala cumparat de la tarani si cu cascaval de Sibiu si apoi la desert clatite americane cu dulceata de afine si miere. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Foarte bun chiar. Putin efort. Maxim confort. Sa iti fie de bine.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 09:55 PM |
|