![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si eu te pup, Krysu!
City, nu am insomnii, pur si simplu am dormit de la 8 seara pina la 4 dimineata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Desteptarea!
Dar nu va place deloc sa va treziti dimineata! Pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata! Eu sunt pe baricade!
Daca nu duc azi decodorul, se mai intarzie pana mi.l trimite inapoi, si tampesc fara tv. Eu il tin deschis cateodata doar pentru zgomot! Sa vad daca merge cineva cu mine, sa nu ma duc singura... O zi buna gagics si gagic (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
gata cu plansul dupa dinte , asta e sunt stirba , urata si proasta , da are cine sa ma iubeasca ...
so let's get crazy <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/LGM5GkINMMI&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/LGM5GkINMMI&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object> |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Laur, ce faci? Care mai e viata ta? Nu ai mai trecut de mult pe la noi... Ne e dor de tine... Singurul nostru baiat care ne baga in seama pe toate. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) dulce
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Diana. Cand ma culc eu, te trezesti tu. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Si dorm putin.
Jo-Anna eu am alta parere despre tine. Incearca sa te vezi prin ochii celorlalti. Vei fi mai fericita. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sunt si eu matinala, dar nu intru direct pe calculator. Ca risc sa nu fac tot ce imi propun. Am facut snitele si ardei umpluti. Ordine in pantofi, sandale, cizme, genti, genti de voiaj, haine de iarna. Ieri mi-am facut ordine in hainele pentru vreme calda si rece. Am aranjat florile, am facut cumparaturi, am fost la aranjat. Imi va inflori crinul. Primul meu crin. Crinul l-am primit de la bunica mea,la inceputul primaverii, pui. Nu a inflorit niciodata, si mi-a spus ca nu stie daca va inflori, dar acum v-a inflori. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu sunt foarte fericita. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Stella .. vorbeam la nervi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . dar multumesc pt ca imi ridici moralul (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Wekendurile ... cam nimeni nu pre intra (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Buna searaaaaaaa! Ce faceti? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Cum adica nimeni? Aka noi sintem "nimeni" ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
vai scuzoaiele mele , iertati , retrag ce am scris (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 10:22 AM |
|