IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 80 81 82 83 84 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XXXVI - eLady`s hot spot, Eh, de-ale noastre...
citystella
post Jun 19 2010, 09:46 PM
Post #811

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 8,322

Sterge repede. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Jun 19 2010, 09:50 PM
Post #812

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Scuzoaie? s cu zoaie adica? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Io am beut un mojito mai devreme, asa ca ma sculati daca mi se plecticeste gura-n limba... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
citystella
post Jun 19 2010, 09:54 PM
Post #813

Membru de Onoare

Member No.: 8,322

(IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Mie mi se incalcesc ochii cand vad cum scrii. Nu mai spun de Jo-Anna. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jun 19 2010, 10:12 PM
Post #814

Fondator eLady.ro

Daca se incilcesc, e naspa! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
kryss_10
post Jun 19 2010, 10:16 PM
Post #815

Incurabil

From: The moon
Member No.: 6,083

Ce faceti fetelor? La mine ploua cu galeata si e bine ca e mai racoare. Charlie (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ce mai faci?

+Quote Post
Jo-Anna
post Jun 19 2010, 10:25 PM
Post #816

Invincitus

Group: Obsedat
Member No.: 8,431

io caut niste filme , ma tot gandesc la masina care o vom cumpara luni , si apoi am nevoie de un master plan pt viitor ...

+Quote Post
charlie
post Jun 19 2010, 10:28 PM
Post #817

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: FFM
Member No.: 6,040

Fetelor si Laur, azi am avut o cadere de self esteem rea de tot. Am fost in oras la cumparaturi si am dat fata in fata cu realitatea, intr-o cabina de proba. Sunt graaaasa! Da, stiu ce veti spune, ceea ce spuneam si eu celor grase si eu cand eram slaba... dieta, miscare... N-am fost niciodata pana acum la greutatea asta (care o fi, ca nu mi-a sosit cantarul). Mai ies eu cumva din incurcatura cu fat(z)uca, dar si aia dupa ce stau o jumatate de ora la bibilit cu concealer si makeup si toate alea. Si uite asa eram eu in sinea mea in balta cu tristete, ca nu gasesc nimic sa-mi stea bine. Cand eram slabuta - nu demult, totusi - orice imi puneam pe mine in masura mea statea ca turnat. Apoi... am vazut o batranica ce avea fata atat de ridata, apoi o femeie intr-un scaun cu rotile, apoi una cu fata plina de pete rosii... si mi-am dat seama ce prostuta sunt, cat de usor ma deprim desi sunt inca tanara (cu accent pe "inca"), merg pe picioarele mele si chiar si cu problemele de piele pe care le am pe fata (melasma, acnee lunara, etc.), noroc ca exista produse cosmetice care sa mai pacaleasca ochiul trecatorului (a se citi pilot de avion (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ) Sunt singura de o saptamana si cred ca m-am cam prostit (sotul e plecat pana in iulie!), dar mi-am bagat mintile in cap acum. Voi ce mai faceti? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Jo-Anna
post Jun 19 2010, 10:37 PM
Post #818

Invincitus

Group: Obsedat
Member No.: 8,431

charlie ...ai schimbat numarul de la us la eu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ... si intotdeauna cand schimi felul de mancare conteaza pt ca mancarea careia i-ai dus dorul o manci mai cu pofta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
charlie
post Jun 19 2010, 10:44 PM
Post #819

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: FFM
Member No.: 6,040

Ca bine zici, Jo. Acum imi dau seama ca in US nu am vazut cabine de proba cu oglinzi in care sa te poti vedea din toate unghiurile! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) O fi si lipsa asta facuta cu un scop. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ca sa nu mai spun ca acolo eu ma simteam slabuta, in comparatie cu balenutele, hipopotamutele si elefantutele...
Am mers 5 ore pe jos azi, facand turul magazinelor. Oare ajuta? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jun 19 2010, 10:46 PM
Post #820

Fondator eLady.ro

In mod sigur. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

99 Pages V  « < 80 81 82 83 84 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 03:10 AM