IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 81 82 83 84 85 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XXXVI - eLady`s hot spot, Eh, de-ale noastre...
charlie
post Jun 19 2010, 10:48 PM
Post #821

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: FFM
Member No.: 6,040

Kryss, la Frankfurt e frig de-a binelea. 13 grade! Am mancat cirese, mi-am luat azi vreo 2 kilograme. Fructele mele preferate!
Go to the top of the page

+Quote Post
citystella
post Jun 20 2010, 12:01 AM
Post #822

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 8,322

Charlie (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Ce face Mau?
Cand imaginea din oglinda sau cea de pe cantar nu ne aduce zambetul, ar trebui sa vedem ca avem alte calitati mult mai frumoase. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Viata e prea scurta pentru a ne face griji la dimensiuni, la centimentri, la riduri.
Toate trec. Ne raman amintirile care nu tin cont de fizic si sentimentele.
Pe cel iubit il vezi ca in prima zi, nu-i mai vezi defectele care au ajuns intre timp.
E timpul sa ne vedem noi pe noi si sa ne iubim asa cum suntem. Pentru ca fara sa ne dam seama suntem minunate.

+Quote Post
Diana.
post Jun 20 2010, 12:12 AM
Post #823

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Foarte fain ai scris, City! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)

+Quote Post
citystella
post Jun 20 2010, 12:15 AM
Post #824

Membru de Onoare

Eu am scris. Voi aplicati. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
citystella
post Jun 20 2010, 01:23 AM
Post #825

Membru de Onoare

Diana. Sunt doua teste de acelasi fel. La: doamna sau nu. si foarte scurt test de personalitate.

+Quote Post
Diana.
post Jun 20 2010, 01:28 AM
Post #826

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Gata, am reparat, multam fain de atentionare...

+Quote Post
laur claudiu
post Jun 20 2010, 06:45 AM
Post #827

Obsedat

Group: Dependent
From: Undeva in tara lui Dante...
Member No.: 8,005

Kryss esti o scumpa! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Am inceput munca,mai am niste probleme dar trec ele! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Insanatosire cat mai rapida!te pup dulce!
Charlie esti fenomenala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) lasa ca o sa fie bine,eu am dat 6 kg jos,dar au zburat zaharurile,amidonul,painea din program (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Sylvia si Corina inca o data la multi ani sanatosi,frumosi si la punga grosi!sa fiti iubite!
JO ce distractiva poti sa fii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ai grija de tine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Teo,Book,Diana,Pink sa avti o duminica placuta si frumoasa.. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Salutari si catre dulcile targ al Iesilor...Stella,o zi frumoasa! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Albi vecina hai la o cafea (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
albinuza
post Jun 20 2010, 11:25 AM
Post #828

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna dimineata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am dormit pana la 10 jumate. Nici nu mai tin minte de cand nu am mai facut asta...
Eu am fost ieri pe drmuri toata ziua. Am fost pana la Torino sa duc decodorul la maxi taxi sa il trimit in tara. Cand mai aveam vreo juma de ora pana sa ajung, il sun pe soferache, si imi zice ca el e intr-un oras vecin la market. Traisca gps-ul, m-am dus la market.
La intoarcere am luat.o prin Torino. Eram cu un coleg si prietena lui, si nu au fost niciodata si am zis sa le arata orasul dn mers asa, pentru ca ploua. M-a bagat gps-ul prin niste hartoape de am zis ca rup masina in 2. Strazile din strainatate sunt la fel de proaste ca cele din Romania. Cand am ajuns in oras la mine, m-a sunat colega-mea sa o duc pana la un alt coleg. Masina ei e un pic stricata. Am fost cu totii, si am ajuns la 12 acasa.
Azinoapte furtuna crunta. M.a trezit vantul. Nu stiam daca mai sunt lipita de bloc sau mi-a luat vantul mansarda..
Acum spal cate ceva, am scos carnea de la congelator, si tre sa ma duc sa imi iau legume (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Laur, dragule, sa nu te mire daca o sa te sun intr.o zi sa-ti spun ca-s in Padova (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pentru asta imi trebuie numraul de tel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mai da Oana mai vine in Italia?
Duminica faina sa aveti (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
charlie
post Jun 20 2010, 12:41 PM
Post #829

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: FFM
Member No.: 6,040

Multumesc grupului de sustinere! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sunt OK acum. Cred ca ma apucase prosteala si din cauza ca azi ma vad cu un fost coleg de liceu care locuieste aproape de Frankfurt. Nu ne-am mai vazut de 20+ ani, dar cred ca nu numai eu am imbatranit... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Mergem inainte! Stella, ai tu mare dreptate in ceea ce spui (si foarte frumos), dar, ce sa fac!... se mai intampla cateodata sa pic in borcanul cu deprimare... Dar uite ce repede am iesit! (IMG:style_emoticons/default/dance.gif)

+Quote Post
citystella
post Jun 20 2010, 02:09 PM
Post #830

Membru de Onoare

Charlie cand cazi in borcane vecine, cauta-l pe cel de miere. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Claudiu. Iasi-ul te saluta, impreuna cu teii lui, inclusiv cel al lui Eminescu. Facusem si niste poze...

+Quote Post

99 Pages V  « < 81 82 83 84 85 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 02:58 AM