![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Salutare tuturor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Sunt acasa acum, singura cuc. M-am intors aseara si m-am dus direct la un gratar, am ajuns acasa pe la 3 noaptea abia. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kryss, din pacate am vazut abia acum invitatia ta, mi-ar fi placut sa ma intalnesc cu tine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si cu celelalte fete din Bucuresti. Dar o sa mai vin si ne vedem! Am fost la concertul lui Aerosmith, a fost pur si simplu incredibil! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Dedicatie: <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Ciar_TNE-XI&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Ciar_TNE-XI&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object> Si in rest m-am mai plimbat prin Bucuresti, am fost pe la Carul cu Bere (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) , pe la Mallul din Cotroceni, prin Cismigiu... Era programata si o iesire noaptea dupa concert, dar din pacate am mers doua ore pe jos (IMG:style_emoticons/default/doh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ca nebunele pt ca nu mai circula decat un metrou, taxi nu prea am gasit si cand am gasit nu au mai vrut sa ne ia... asa ca... (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Aaa, si mi-am gasit costum de baie. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Charlie, nu-ti fa griji, chiar si cei mai frumosi/tineri/destepti oameni din lume mai cad in depresii uneori. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by Book: Jun 20 2010, 02:28 PM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Eram sigura ca te-ai dus la concert. (IMG:style_emoticons/default/trampoline.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Book, altadata ne spui mai inainte si ne intalnim toate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma bucur ca ti-a placut.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
prima poza e misto albi
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Sunt frumosi norii tai (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ai trimis cativa si in Romania pe la noi?
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Fetelor, ieri a plecat prietena aia a alor mei de la noi. In sfarsit!
Eu am lucrat ieri si azi un pic. Si la mine a fost furtuna aseara si azinoapte. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Da, au ajuns la Iasi. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Pink dam show. (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif) (IMG:style_emoticons/default/clap5.gif) (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) (IMG:style_emoticons/default/dance1.gif) |
|
|
![]()
|
|
Pink ma bucur ca ai scapat de belea. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Searaaaa bunaaa!
Eu azi am fost foarte putoare. M-am trezit la ora 2! Am facut mincare, am mincat, am mai facut una-alta prin casa, am jumulit-o pe Ara si dupa ce-am "tesalat-o" am ajuns la concluzia ca mai bine ii fac baie! M-am dus la birou unde am descoperit ca pc ul meu a crapat. Miine dimineata trebe sa il duc la "doftor" neaparat! Am venit acasa, am bagat-o pe Ara in casa si i-am facut baie singurica. A stat fata cumiiiiinte foc, ptiu sa nu ii fie de deochi. Apoi am spers-o si am bagat-o intr-o patura mai veche dar curata, sa se usuce si sa nu imi raceasca, ca si-asa vara in face tot timul o natie de foliculita de sensibiloasa ce-i... Si-acu ma bate gindul sa fac o praji, dar astept sa imi treaca! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 06:06 PM |
|